יוצקים שמן לסיר, חותכים קוביות מהבצל ומטגנים עד קבלת גוון שחום
פורסים את הפטריות לפרוסות ומטגנים אותן כמה דקות
פורסים את הבשר לפרוסות, מזיזים את הפטריות ומטגנים כל פעם פרוסת בשר
מטגנים כל פרוסה משני הצדדים, אפשר להניח כמה פרוסות ביחד
מטגנים את כל הבשר עד שהוא משנה צבעו
מערבבים את הבשר עם הפטריות מעל ומתבלים
מלח, פפל שחור, פפריקה, פפריקה אדומה, שיני שום ויוצקים מים על התבשיל
מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש, מכסים את הסיר
מבשלים כשעתיים על אש נמוכה עד שהבשר רך
מדי פעם בודקים שהמים לא נגמרים
אחרי שעתיים בודקים את הבשר וזה הזמן להנות מסיר מושלם של בשר עם פטריות. בתיאבון