שמרים בקערית את הדבש והשמן ומערבבים היטב, מוסיפים את הדבש ומערבבים
מוסיפים את הפלפל השחור ומערבבים לבלילה אחידה.
הבשר חייב להיות מופשר ובטמפרטורת החדר כחצי שעה לפחות.
מעבירים את הבשר לקערה ומעסים אותו היטב בחומרי המרינדה.
מכסים בניילון נצמד ומעבירים ללילה.
למחרת, מחממים תנור ל-250 מעלות.
כשהתנור חם, מכניסים את הרוסטר לתנור לעשר דקות.
בזהירות עם הידיים כשמוציאים אותו.
מעבירים את הבשר לרוסטר ושומעים פססססס כזה כי הבשר נצרב היטב.
מכניסים לעשר דקות נוספות לתנור על חום של 250 מעלות.
בינתיים מקלפים את הירקות וחותכים לריבועים.
מוציאים מהתנור ומפזרים מסביב לבשר את הירקות.
מפזרים את שיני השום, את עלי הטימין, מפזרים על הירקות מלח ופלפל שחור.
יוצקים מים רותחים לתוך הסיר ומחזירים לתנור.
מורידים את חום התנור ל – 150 מעלות ושוכחים מהסיר לארבע שעות. זהו.
מדי פעם אתם יכולים להסתכל על התבשיל ולהתפעל איך הוא מבעבע בשמחה בתנור.
כשהתבשיל יוצא מהתנור, הבשר רך-רך, ממש נמס בפה
הירקות מלאים בטעם ויש לכם תבשיל מושלם לערב החג. חג שמח!