מתכונים
סוויטשופ
בונבונים

צלי בקר מספר5 בדבש וחרדל

צלי בקר מספר5 בדבש וחרדל, צלי כתף רך ונמס בפה מנה חגיגית וטעימה

שתף
הדפסה
צלי בקר מספר5 בדבש וחרדל
מה צריך

למרינדה
2 ק"ג בשר מספר 5 צלי
רבע כוס דבש
רבע כוס שמן זית
2 כפות חרדל
2 כפות פלפל שחור גרוס

ראש שום מפורק
8 תפוחי אדמה מקולפים
1 בצל חתוך לרבעים
3 גזרים מקולפים
חופן עלי סלרי
אגרוף עלי טימין/קורנית
כף מלח
כף פלפל שחור גרוס
1 כוס מים רותחים

מה צריך

למרינדה
2 ק"ג בשר מספר 5 צלי
רבע כוס דבש
רבע כוס שמן זית
2 כפות חרדל
2 כפות פלפל שחור גרוס

ראש שום מפורק
8 תפוחי אדמה מקולפים
1 בצל חתוך לרבעים
3 גזרים מקולפים
חופן עלי סלרי
אגרוף עלי טימין/קורנית
כף מלח
כף פלפל שחור גרוס
1 כוס מים רותחים

צלי בקר מספר5 בדבש וחרדל

צלי בקר מספר5 בדבש וחרדל, צלי כתף רך ונמס בפה מנה חגיגית וטעימה. צלי בקר מספר 5 הוא נתח צלי כתף הכי פופולארי והכנתי לכם את הצלי ברוטב דבש וחרדל, מושלם למנה חגיגית לשולחן החג.

מסביב לצלי יש את הירקות שנחו בסיר עם הבשר וספגו את כל הטעמים, הם רכים-רכים מלאי טעם, הכנתי לכם שלב אחרי שלב איך הכנתי את המתכון.

רק ללחוץ ולראות את הסרטון

 

בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן   –
האינסטגרם של סוויטדולי

קל מאד להכין את צלי הבקר שלנו.
כתף בקר מספר 5 זה מה שאנחנו קונים בסופר, או מבקשים מהקצב..
חצי שעה לפני שמתחילים לעבוד עם הבשר הוא חייב להיות מופשר.
צורבים אותו מצד אחד, צורבים מצד שני, מסדרים את כל הירקות מסביב ברוסטר, ומכניסים את הסיר לתנור לארבע שעות לאט-לאט שהבשר שלנו יתבשל.

צלי בקר מספר5 בדבש וחרדל

אחרי ארבע שעות פותחים את התנור ומגלים שהבשר שלנו פשוט מושלם!
הוא רך רך והירקות מלאי טעם ונמסים בפה.

צלי בקר מספר5 בדבש וחרדל

אפשר בהחלט להכין לילה לפני ולשמור ברוסטר במקרר,
כשעה לפני שהאורחים מגיעים מכניסים לתנור לחימום.
תדאגו שיהיו נוזלים כדי שהבשר לא יתייבש בעת החימום
ויש לכם מנה מושלמת לחג!

צלי בקר מספר5 בדבש וחרדל

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן49 – מתכונים לווטצ'אפ

הרוסטר שתוכלו להכין איתו את התבשיל
והמחיר כולל משלוח!

 

 

עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לבשר ועוף

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

מבחר מתכונים לראש השנה תמצאו כאן
מתכונים לראש השנה

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

תהנו אהובות ואהובים,
שיהיה חג שמח וטעים לכולנו,
רק עם בשורות טובות.

צלי בקר מספר5 בדבש וחרדל

צלי בקר מספר5 בדבש וחרדל


צלי בקר מספר5 בדבש וחרדל

צלי בקר מספר5 בדבש וחרדל

סוויט דולי
צלי בקר מספר 5,צלי כתף ברוטב דבש וחרדל עם ירקות בתנור
זמן הכנה 30 דקות
זמן בישול/אפייה 4 hrs
זמן כולל 4 hrs 30 דקות
סוג מנה מתכונים לבשר ולעוף
מטבח מטבח ישראלי

מה צריך
  

למרינדה

  • 2 ק"ג בשר כתף מספר 5
  • רבע כוס דבש
  • 2 כפות חרדל
  • רבע כוס שמן זית
  • 2 כפות פלפל שחור גרוס

לתבשיל

  • 1 ראש שום מפורק
  • 8 תפוחי אדמה
  • 1 בצל
  • 3 גזר
  • 1 כוס עלי סלרי ירוקים
  • 1 כף עלי טימין/קורנית
  • 1 כף מלח
  • 1 כף פלפל שחור גרוס
  • 1 כוס מים רותחים

איך מכינים
 

  • שמרים בקערית את הדבש והשמן ומערבבים היטב, מוסיפים את הדבש ומערבבים
  • מוסיפים את הפלפל השחור ומערבבים לבלילה אחידה.
  • הבשר חייב להיות מופשר ובטמפרטורת החדר כחצי שעה לפחות.
  • מעבירים את הבשר לקערה ומעסים אותו היטב בחומרי המרינדה.
  • מכסים בניילון נצמד ומעבירים ללילה.
  • למחרת, מחממים תנור ל-250 מעלות.
  • כשהתנור חם, מכניסים את הרוסטר לתנור לעשר דקות.
  • בזהירות עם הידיים כשמוציאים אותו.
  • מעבירים את הבשר לרוסטר ושומעים פססססס כזה כי הבשר נצרב היטב.
  • מכניסים לעשר דקות נוספות לתנור על חום של 250 מעלות.
  • בינתיים מקלפים את הירקות וחותכים לריבועים.
  • מוציאים מהתנור ומפזרים מסביב לבשר את הירקות.
  • מפזרים את שיני השום, את עלי הטימין, מפזרים על הירקות מלח ופלפל שחור.
  • יוצקים מים רותחים לתוך הסיר ומחזירים לתנור.
  • מורידים את חום התנור ל – 150 מעלות ושוכחים מהסיר לארבע שעות. זהו.
  • מדי פעם אתם יכולים להסתכל על התבשיל ולהתפעל איך הוא מבעבע בשמחה בתנור.
  • כשהתבשיל יוצא מהתנור, הבשר רך-רך, ממש נמס בפה
  • הירקות מלאים בטעם ויש לכם תבשיל מושלם לערב החג. חג שמח!
Keyword צלי בקר מספר5 בדבש וחרדל

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?