יוצקים שמן לסיר ומוסיפים את הבצל חתוך לקוביות
שוטפים את תפוחי האדמה והבטטה לקוביות או פרוסות
כשהבצל שחום מוסיפים את הירקות ומטגנים היטב מכל הצדדים
כשהירקות שחומים מוציאים את הירקות לקערה אחרת
יוצקים עוד קצת שמן מוסיפים בצל ומטגנים את הבצל לגוון חום
כשהבצל שחום מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים היטב
כשהן שחומות הופכים לצד השני ומטגנים היטב לגוון שחום
כשהבשר מוכן מוסיפים פנימה את כל הירקות
מפזרים את כל התבלינים, מוסיפים שיני שום
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה,
כשהסיר רתח, מנמיכים את האש לאש נמוכה ומבשלים כשלוש שעות לאט לאט
הבצק והירקות יהיו מושלמים! בתיאבון