קולפים את הארטישוק הירושלמי מהקליפה ופורסים לפרוסות, מכינים את שקית הארטישוק
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את בצל ומטגנים עד קבלת גוון שחום
מוסיפים קוביות בשר ומטגנים את הבשר היטב מכל הצדדים
מטגנים היטב את הבשר עד שהוא משנה את צבעו
כשהבשר משנה את הצבע, מזיזים לצד ומוסיפים את הארטישוק הירושלמי ומטגנים היטב עם הרוטב של הבצל
מוסיפים את הערמונים ומטגנים הכל ביחד
מתבלים בכל התבלינים, השום עוד סיבוב של טיגון, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש, מכסים את האש ומבשלים על אש קטנה כשעתיים לאט לאט
הבשר מתרכך ואחרי כשעתיים יש לנו מנה חלום! תהנו