יוצקים שמן לסוטאז' רחב מוסיפים את העוף
מטגנים את העוף מצד אחד ואחרי זה הופכים לצד השני
אחרי שהעופות מטוגנים, מוציאים מהסיר ושמים בצד
מקלפים את הבצל פורסים לחצי כל בצל ופרוסות מכל חצי
ככה חותכים את כל הבצלים
מעבירים את הבצל לטיגון בסיר עם השמן של העוף
לאט לאט לאט מאדים ומשחימיםאת הבצל
בסבלנות. עשר דקות לפחות מאדים את הבצל, מערבבים מצד לצד
נותנים לבצל להשחים
כשהבצל שחום, מוסיפים כף סילן ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים את המים, מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים ביחד
מוסיפים את העוף בחזרה לסיר
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
מכסים את הסיר עם מכסה
לתנור שחומם ל180 מעלות מכניסים את הסיר למשך כשעה וחצי
אחרי כשעה ורבע בזהירות! הסיר חם, מורידים את המכסה ונותנים לעוף להתבשל עוד כרבע שעה
העוף יהיה שחום ונהדר.
מוציאים ומגישים. בתיאבון!