קאפקייקס שוקולד מושחתים
סוויט דולי
עוגת ביסקוויטים עם קצפת העוגה הכי טעימה שיש!!!
Prep Time 20 minutes mins
Cook Time 20 minutes mins
Total Time 40 minutes mins
Course מתכונים לעוגות שוקולד
Cuisine בישול ישראלי
- 2 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- 200 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם חמאה
- 3 כפות נוטלה
- 1 שמנת מתוקה
- 11/2 כוסןת קמח תופח
גאנש שוקולד:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 1 שמנת מתוקה
מחממים תנור ל – 180 מעלות.
בקערה מערבבים ביחד את הביצים והסוכר.
במיקרו ממיסים את החמאה והשוקולד. מערבבים עד לקבלת שוקולד מומס, מוסיפים הנוטלה מערבבים היטב ומוסיפים לקערת הביצים והסוכר.
מוסיפים את השמנת המתוקה – מערבבים.מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים. מעבירים למנג'טים וממלאים עד מחצית גובה המנג'טים כי המאפינס תופחים.
אופים כעשרים דקות. עדיף לא לתת להם להתייבש יתר על המידה, שיהיו מעט רכים בפנים.
בזמן שהמאפינס נאפים מכינים את הגאנש.בסיר קטן מרתיחים שמנת מתוקה. לעמוד ולשמור עליה! כשהשמנת רותחת, להוריד מהאש, לשים בתוך השמנת את השוקולד ולחכות עשר דקות.אחרי עשר דקות מערבבים היטב לקבלת נוזל שוקולדי אחיד.
אחרי שמקררים את המאפינס, מקלפים את הקרטון וטובלים את המאפינס בשוקולד. אם השוקולד התקשה לחמם מעט ולהמשיך.טובלים את המאפינס בשוקולד, הידיים מתלכלכות ואפשר ללקק ומתענגים על מאפינס שוקולד מושחתים.
שבוע מתוק חברימים!
Keyword קאפקייקס שוקולד מושחתים