שוטפים את הירקות היטב
את הקולורבי מקלפים וחותכים לרבעים
את הגזר מקלפים לפרוסות
את הסלרי שוטפים היטב מקלפים את הקליפה ומחלקים לפרוסות או רבעים
תפוחי אדמה מקלפים ופורסים לפרוסות
את השום פורסים לפרוסות
לסיר יוצקים שמן ומוסיפים פנימה קוביות בצל
מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים היטב
אחרי שהטגנו מצד אחד, הופכים לצד שני ומטגנים אותן היטב דקות ארוכות עד שישחימו
מצופפים את הבשר בפינה, מוסיפים את הירקות ומטגנים אותם שיספגו טעמים
אחרי שטיגנו, תסדרו את הקדירה שכל הירקות והבשר יהיו מעורבבים ביחד
מתבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה וכל יתר התבלינים
מפזרים שיני שום על כל התבשיל
יוצקים מים ומביאים לרתיחה
אחרי שהסיר רתח, מנמיכים את האש ומבשלים כשלוש שעות על אש נמוכה
מדי פעם תציצו שהמים לא נגמרים
בסוף יהיה לכם תבשיל שהבשר נמס והירקות מלאים בטעם, הכי תבשיל של חורף.