Go Back Email Link
קדירת ניוקי ובשר גולש

קדירת ניוקי ובשר גולש

סוויט דולי
קדירת ניוקי ובשר גולש ארוחה שלמה בסיר אחד
Prep Time 40 minutes
Cook Time 4 hours
Total Time 4 hours 40 minutes
Course מתכונים לבשר
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 1 קילו בשר כתף מספר 5
  • 6 כפות שמן
  • 2 בצל
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • חצי כפית צ'ילי גרוס
  • 10 שיני שום
  • 6 תפוחי אדמה
  • 2 גזר
  • 500 גרם מיני ניוקי באריזה אטומה
  • 400 גרם עגבניות מרוסקות
  • 200 גרם רסק עגבניות מרוכז
  • 3 כוסות מים

Instructions
 

  • וצקים שמן למחבת, חותכים את הבצל לקוביות גדולות מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל
  • מטגנים את הבצל לאט לאט עד שהוא משחים
  • מניחים את קוביות הבשר על הבצל ומטגנים היטב דקות ארוכות
  • נותנים לבשר להשחים מצד אחד ורק אז הופכים כל קוביית בשר לצד השני
  • מטגנים את הבשר גם מהצד השני
  • תשחימו את הבשר זה יעשה לו טוב
  • כשהבשר שחום, מפזרים את המלח והפלפל, גם את הפלפל החריף, על הבשר ומערבבים את הבשר עם התבלינים
  • מוסיפים את שיני השום על כל התבשיל
  • מוסיפים פנימה את תפוחי האדמה והגזר ומערבבים היטב עם הבשר
  • נותנים לירקות לספוג את כל הטעמים יחד עם הבשר
  • מוסיפים מים לתבשיל ומביאים לרתיחה
  • טועמים קצת מהתבשיל לראות אם צריך להוסיף תבלינים, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים
  • אחרי שעתיים מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות ומערבבים הכל ביחד ואם צריך מוסיפים עוד מים, אבל לא הרבה זה לא מרק
  • תנו לבשר להתבשל לפחות 3 שעות אם לא יותר
  • כשעה לפני ההגשה, מפזרים את הניוקי על התבשיל
  • עם כף מערבבים היטב ומכניסים את הניוקי לתוך התבשיל שיכוסה ברוטב
  • מבשלים עוד כשעה על אש נמוכה, עד שהניוקי מתנפחים וסופגים את הרוטב.
  • אחד הקדירות המושלמות שתכינו. בתיאבון!
Keyword קדירת ניוקי ובשר גולש