וצקים שמן למחבת, חותכים את הבצל לקוביות גדולות מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל
מטגנים את הבצל לאט לאט עד שהוא משחים
מניחים את קוביות הבשר על הבצל ומטגנים היטב דקות ארוכות
נותנים לבשר להשחים מצד אחד ורק אז הופכים כל קוביית בשר לצד השני
מטגנים את הבשר גם מהצד השני
תשחימו את הבשר זה יעשה לו טוב
כשהבשר שחום, מפזרים את המלח והפלפל, גם את הפלפל החריף, על הבשר ומערבבים את הבשר עם התבלינים
מוסיפים את שיני השום על כל התבשיל
מוסיפים פנימה את תפוחי האדמה והגזר ומערבבים היטב עם הבשר
נותנים לירקות לספוג את כל הטעמים יחד עם הבשר
מוסיפים מים לתבשיל ומביאים לרתיחה
טועמים קצת מהתבשיל לראות אם צריך להוסיף תבלינים, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים
אחרי שעתיים מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות ומערבבים הכל ביחד ואם צריך מוסיפים עוד מים, אבל לא הרבה זה לא מרק
תנו לבשר להתבשל לפחות 3 שעות אם לא יותר
כשעה לפני ההגשה, מפזרים את הניוקי על התבשיל
עם כף מערבבים היטב ומכניסים את הניוקי לתוך התבשיל שיכוסה ברוטב
מבשלים עוד כשעה על אש נמוכה, עד שהניוקי מתנפחים וסופגים את הרוטב.
אחד הקדירות המושלמות שתכינו. בתיאבון!