קדירת ניוקי ובשר גולש תבשיל חם ומנחם, מושלם לימים קרים או לארוחה משפחתית חגיגית. סיר שמשלב את הטעמים העשירים והעמוקים של בשר הגולש עם הניוקי הרך והנימוח, וכולם מלקקים את האצבעות.
שילוב הטעמים של הבשר, הירקות, והתבלינים יוצר רוטב עשיר ומורכב שסופג לתוכו את הניוקי, ומעניק לו טעם נפלא.
הקדירה מושלמת להגשה בימים קרירים, אני הגשתי עם הסיר לשולחן, ובחורף היא מושלמת לארוחה חמה ומנחמת.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויט
הקדירה יוצאת כל כך טעימה וכל כך נפלאה, תגישו את הסיר כמו שהוא על השולחן.
מכינים את הגולש ומבשלים אותו כשעתיים –
זה החוכמה, שהבשר יהיה רך. רק אחרי זה מוסיפים מעל את הניוקי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן47– מתכונים לווטצ'אפ
מוסיפים את הניוקי לרוטב, מערבבים ומבשלים הכל על אש קטנה
כשאתם מגישים, שימו חלה ליד
ותראו איך האנשים יעמיסו את הגולש עם כל השפע
לביס מושלם לפה
ואם חשבתם שביס אחד מספיק, אתם טועים.
ביס מושלם! אין דברים כאלה
תראו את הניוקי נחים להם עם תפוחי האדמה בתבשיל –
אומרת לכם – תבשיל מושלם, כמיטב המסורת – אתם תודו לי שוב ושוב.
הרוסטר שתכינו איתו את הצלי
הכנתי לכם מתכון לניוקי בבקשה
מחפשים עוד מתכונים לבשר?
מתכונים לבשר
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
הסיר היפה שלי מוגש לשולחן
קדירת ניוקי ובשר גולש
סוויט דוליIngredients
- 1 קילו בשר כתף מספר 5
- 6 כפות שמן
- 2 בצל
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- חצי כפית צ'ילי גרוס
- 10 שיני שום
- 6 תפוחי אדמה
- 2 גזר
- 500 גרם מיני ניוקי באריזה אטומה
- 400 גרם עגבניות מרוסקות
- 200 גרם רסק עגבניות מרוכז
- 3 כוסות מים
Instructions
- וצקים שמן למחבת, חותכים את הבצל לקוביות גדולות מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל
- מטגנים את הבצל לאט לאט עד שהוא משחים
- מניחים את קוביות הבשר על הבצל ומטגנים היטב דקות ארוכות
- נותנים לבשר להשחים מצד אחד ורק אז הופכים כל קוביית בשר לצד השני
- מטגנים את הבשר גם מהצד השני
- תשחימו את הבשר זה יעשה לו טוב
- כשהבשר שחום, מפזרים את המלח והפלפל, גם את הפלפל החריף, על הבשר ומערבבים את הבשר עם התבלינים
- מוסיפים את שיני השום על כל התבשיל
- מוסיפים פנימה את תפוחי האדמה והגזר ומערבבים היטב עם הבשר
- נותנים לירקות לספוג את כל הטעמים יחד עם הבשר
- מוסיפים מים לתבשיל ומביאים לרתיחה
- טועמים קצת מהתבשיל לראות אם צריך להוסיף תבלינים, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים
- אחרי שעתיים מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות ומערבבים הכל ביחד ואם צריך מוסיפים עוד מים, אבל לא הרבה זה לא מרק
- תנו לבשר להתבשל לפחות 3 שעות אם לא יותר
- כשעה לפני ההגשה, מפזרים את הניוקי על התבשיל
- עם כף מערבבים היטב ומכניסים את הניוקי לתוך התבשיל שיכוסה ברוטב
- מבשלים עוד כשעה על אש נמוכה, עד שהניוקי מתנפחים וסופגים את הרוטב.
- אחד הקדירות המושלמות שתכינו. בתיאבון!