קוצצים בצל, יוצקים שמן למחבת ומוסיפים את הבצל
מטגנים את הבצל לגוון שחום
מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו
מוסיפים מלח, פלפל שחור ושום כתוש
עם מזלג מפוררים את הבשר ומטגנים את הבשר עד שיהיה מוכן
כשהבשר מוכן, מבשלים עוד כעשר דקות, סוגרים את האש ומקררים את הבשר
מבשלים כוס אורז
לסיר עם כוס אורז מוסיפים 2 כוסות מים, מעט שמן וכפית מלח
מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאורז מוכן
מורידים מהאש ומקררים
מעבירים למעבד מזון את האורז ובשר הפרגיות וטוחנים למחית אחידה
את תערובת האורז והבשר מעבירים לקערה
מוסיפים תבלינים, ביצה וקמח תפוחי אדמה ומערבבים הכל ביחד לתערובת אחידה
מרטיבים כל הזמן ידיים, לוקחים כדור, משטחים אותו על כף היד
מוסיפים כף מהבשר וסוגרים את הכדור מכל הצדדים לצורת קובה
עם ידיים רטובות מהדקים היטב ומניחים על מגש
ככה מכינים את כל הקובה
יוצקים שמן לטיגון למחבת ומטגנים את הקובה מכל הצדדים
מעבירים לנייר סופג ויש לכם קובה מושלם לפסח. חג שמח!