Go Back Email Link
קונכיות פסטה ממולאות בשר

קונכיות פסטה ממולאות בשר

סוויט דולי
קונכיות פסטה ממולאות בשר, תבשיל בסיר אחד
Prep Time 30 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 30 minutes
Course מתכונים לראש השנה
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • חצי חבילה קונכיות פסטה ענקיות
  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 בצל
  • 5 כפות שמן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 3 שיני שום כתושות

לרוטב

  • 400 גרם עגבניות מרוסקות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • 1 כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כוסות מים

Instructions
 

  • חותכים את הבצל לקוביות, יוצקים שמן למחבת ומטגנים את הבצל עד גוון שחום בהיר
  • מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים את הבשר ומפוררים אותו
  • מוסיפים מלח, פלפל שחור ושום כתוש ומבשלים אותו כעשר דקות עד שהוא מוכן
  • מקררים את הבשר ומכינים את הסיר עם הרוטב
  • יוצקים לסיר את רסק העגבניות, עגבניות מרוסקות, שמן ואת כל התבלינים ומערבבים
  • מביאים לרתיחה בזמן שהסיר רותח מכינים את הכונכיות
  • ממלאים כל קונכיה בבשר טחון
  • כשהסיר רתח והרוטב נעשה אחיד טועמים לראות אם צריך להוסיף מלח או פלפל
  • מוסיפים את הקונכיות אחת אחרי השניה ומסדרים בתוך הסיר
  • יוצקים כוס וחצי מים ומביאים לרתיחה
  • כשהתבשיל רותח, מנמיכים את האש ומבשלים לאט לאט על אש נמוכה
  • אם צריך מוסיפים עוד חצי כוס מים
  • כשהקונכיות רכות, התבשיל מוכן
  • מגישים לשולחן עם הסיר כי כולם מתלהבים כמה שהתבשיל יפה. בתיאבון!
Keyword כונכיות פסטה ממולאות בשר