חותכים את הבצל לקוביות, יוצקים שמן למחבת ומטגנים את הבצל עד גוון שחום בהיר
מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים את הבשר ומפוררים אותו
מוסיפים מלח, פלפל שחור ושום כתוש ומבשלים אותו כעשר דקות עד שהוא מוכן
מקררים את הבשר ומכינים את הסיר עם הרוטב
יוצקים לסיר את רסק העגבניות, עגבניות מרוסקות, שמן ואת כל התבלינים ומערבבים
מביאים לרתיחה בזמן שהסיר רותח מכינים את הכונכיות
ממלאים כל קונכיה בבשר טחון
כשהסיר רתח והרוטב נעשה אחיד טועמים לראות אם צריך להוסיף מלח או פלפל
מוסיפים את הקונכיות אחת אחרי השניה ומסדרים בתוך הסיר
יוצקים כוס וחצי מים ומביאים לרתיחה
כשהתבשיל רותח, מנמיכים את האש ומבשלים לאט לאט על אש נמוכה
אם צריך מוסיפים עוד חצי כוס מים
כשהקונכיות רכות, התבשיל מוכן
מגישים לשולחן עם הסיר כי כולם מתלהבים כמה שהתבשיל יפה. בתיאבון!