קונכיות פסטה ממולאות בשר, תבשיל בסיר אחד שכמו שהוא הגשתי עם הסיר לשולחן כמה שהיה יפה. עפו עליו ברמות!
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
כשאני מסתובבת בסופר ישר עפה על מתכון חדש וככה קרה לי עם הקונכניות פסטה הענקיות שראיתי.
תבשיל בסיר אחד קל הכנה וטעים אש!
על שקית הקונכיות כתוב שיש לבשל את הקונכיות לפני, מיותר בעיני, החלטתי לחסוך זמן ומילאתי את הקונכיות בשר טחון שהכנתי
מכינים את הסיר של רוטב העגבניות
אחרי שהרוטב רתח מוסיפים פנימה את הקונכיות אחת ליד השניה, מוסיפים מים, מביאים לרתיחה ומבשלים לאט לאט על אש נמוכה – זה הטריק מעל שעה על אש נמוכה ולהשגיח שהמים לא יסתיימו.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן6 – מתכונים לווטצ'אפ
אבל לא ללכת עכשיו לשעתיים לקניון אלא לבדוק את הסיר מדי פעם,
כי אני הוספתי עוד חצי כוס מים כי הקונכיות לא היו מספיק רכות, הן מתנפחות בבישול
והן יצאו מושלמות!
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מבחר מתכונים לראש השנה תמצאו כאן
מתכונים לראש השנה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
הסיר עמד על הגז וכשהילדים באו
הילדה לקחה קונכיה מהסיר כי לא התאפקה
אחרכך הגשתי את הסיר כמו שהוא לשולחן
והוא חוסל!
קונכיות פסטה ממולאות בשר
קונכיות פסטה ממולאות בשר
סוויט דוליIngredients
- חצי חבילה קונכיות פסטה ענקיות
- 500 גרם בשר טחון
- 1 בצל
- 5 כפות שמן
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 3 שיני שום כתושות
לרוטב
- 400 גרם עגבניות מרוסקות
- 2 כפות רסק עגבניות
- 3 כפות שמן זית
- 1 כפית אורגנו יבש
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 2 שיני שום כתושות
- 2 כוסות מים
Instructions
- חותכים את הבצל לקוביות, יוצקים שמן למחבת ומטגנים את הבצל עד גוון שחום בהיר
- מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים את הבשר ומפוררים אותו
- מוסיפים מלח, פלפל שחור ושום כתוש ומבשלים אותו כעשר דקות עד שהוא מוכן
- מקררים את הבשר ומכינים את הסיר עם הרוטב
- יוצקים לסיר את רסק העגבניות, עגבניות מרוסקות, שמן ואת כל התבלינים ומערבבים
- מביאים לרתיחה בזמן שהסיר רותח מכינים את הכונכיות
- ממלאים כל קונכיה בבשר טחון
- כשהסיר רתח והרוטב נעשה אחיד טועמים לראות אם צריך להוסיף מלח או פלפל
- מוסיפים את הקונכיות אחת אחרי השניה ומסדרים בתוך הסיר
- יוצקים כוס וחצי מים ומביאים לרתיחה
- כשהתבשיל רותח, מנמיכים את האש ומבשלים לאט לאט על אש נמוכה
- אם צריך מוסיפים עוד חצי כוס מים
- כשהקונכיות רכות, התבשיל מוכן
- מגישים לשולחן עם הסיר כי כולם מתלהבים כמה שהתבשיל יפה. בתיאבון!