מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
קונכיות פסטה ממולאות בשר

קונכיות פסטה ממולאות בשר, תבשיל בסיר אחד, ארוחה שלמה

שתף
הדפסה
קונכיות פסטה ממולאות בשר
מה צריך

חצי חבילה קונכיות פסטה ענקיות
500 גרם בשר טחון
1 בצל
5 כפות שמן
מלח פלפל שחור
3 שיני שום כתושות

לרוטב
400 גרם עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות
3 כפות שמן זית
1 כפית אורגנו יבש
מלח ופלפל שחור
2 שיני שום כתושות
כוס וחצי – 2 כוסות מים

מה צריך

חצי חבילה קונכיות פסטה ענקיות
500 גרם בשר טחון
1 בצל
5 כפות שמן
מלח פלפל שחור
3 שיני שום כתושות

לרוטב
400 גרם עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות
3 כפות שמן זית
1 כפית אורגנו יבש
מלח ופלפל שחור
2 שיני שום כתושות
כוס וחצי – 2 כוסות מים

קונכיות פסטה ממולאות בשר

קונכיות פסטה ממולאות בשר, תבשיל בסיר אחד שכמו שהוא הגשתי עם הסיר לשולחן כמה שהיה יפה. עפו עליו ברמות!

בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן   –
האינסטגרם של סוויטדולי

כשאני מסתובבת בסופר ישר עפה על מתכון חדש וככה קרה לי עם הקונכניות פסטה הענקיות שראיתי.
תבשיל בסיר אחד קל הכנה וטעים אש!

על שקית הקונכיות כתוב שיש לבשל את הקונכיות לפני, מיותר בעיני, החלטתי לחסוך זמן ומילאתי את הקונכיות בשר טחון שהכנתי

קונכיות פסטה ממולאות בשר

מכינים את הסיר של רוטב העגבניות
אחרי שהרוטב רתח מוסיפים פנימה את הקונכיות אחת ליד השניה, מוסיפים מים, מביאים לרתיחה ומבשלים לאט לאט על אש נמוכה – זה הטריק מעל שעה על אש נמוכה ולהשגיח שהמים לא יסתיימו.

קונכיות פסטה ממולאות בשר

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן6 – מתכונים לווטצ'אפ

אבל לא ללכת עכשיו לשעתיים לקניון אלא  לבדוק את הסיר מדי פעם,
כי אני הוספתי עוד חצי כוס מים כי הקונכיות לא היו מספיק רכות, הן מתנפחות בבישול
והן יצאו מושלמות!

קונכיות פסטה ממולאות בשר

מבצע חגיגי לחג – המחיר ירד!

 

עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לבשר ועוף

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

מבחר מתכונים לראש השנה תמצאו כאן
מתכונים לראש השנה

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

הסיר עמד על הגז וכשהילדים באו
הילדה לקחה קונכיה מהסיר כי לא התאפקה
אחרכך הגשתי את הסיר כמו שהוא לשולחן
והוא חוסל!

קונכיות פסטה ממולאות בשר

קונכיות פסטה ממולאות בשר


קונכיות פסטה ממולאות בשר

קונכיות פסטה ממולאות בשר

סוויט דולי
קונכיות פסטה ממולאות בשר, תבשיל בסיר אחד
זמן הכנה 30 דקות
זמן בישול/אפייה 1 שעות
זמן כולל 1 שעות 30 דקות
סוג מנה מתכונים לראש השנה
מטבח מטבח אירופאי

מה צריך
  

  • חצי חבילה קונכיות פסטה ענקיות
  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 בצל
  • 5 כפות שמן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 3 שיני שום כתושות

לרוטב

  • 400 גרם עגבניות מרוסקות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • 1 כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כוסות מים

איך מכינים
 

  • חותכים את הבצל לקוביות, יוצקים שמן למחבת ומטגנים את הבצל עד גוון שחום בהיר
  • מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים את הבשר ומפוררים אותו
  • מוסיפים מלח, פלפל שחור ושום כתוש ומבשלים אותו כעשר דקות עד שהוא מוכן
  • מקררים את הבשר ומכינים את הסיר עם הרוטב
  • יוצקים לסיר את רסק העגבניות, עגבניות מרוסקות, שמן ואת כל התבלינים ומערבבים
  • מביאים לרתיחה בזמן שהסיר רותח מכינים את הכונכיות
  • ממלאים כל קונכיה בבשר טחון
  • כשהסיר רתח והרוטב נעשה אחיד טועמים לראות אם צריך להוסיף מלח או פלפל
  • מוסיפים את הקונכיות אחת אחרי השניה ומסדרים בתוך הסיר
  • יוצקים כוס וחצי מים ומביאים לרתיחה
  • כשהתבשיל רותח, מנמיכים את האש ומבשלים לאט לאט על אש נמוכה
  • אם צריך מוסיפים עוד חצי כוס מים
  • כשהקונכיות רכות, התבשיל מוכן
  • מגישים לשולחן עם הסיר כי כולם מתלהבים כמה שהתבשיל יפה. בתיאבון!
Keyword כונכיות פסטה ממולאות בשר

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?