פורשים את בצק העלים על משטח העבודה וחותכים לאורך לשלושה פסים
חותכים לרוחב עוד שלושה פסים וככה יש לנו 12 יחידות
משמנים תבנית שקעים ומכניסים כל ריבוע לשקע של התבנית
לוחצים עם כוס בעדינות
טורפים ביצה ומורחים ביצה טרופה על הבצק
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כ-15 דקות
בינתיים מכינים את הפרגיות והפטריות
את הפרגיות חותכים לקוביות קטנות
יוצקים שמן למחבת, בצל אחד חתוך לקוביות שמים במחבת ומטגנים לגוון זהוב
מוסיפים את קוביות הפרגיות ומטגנים הכל ביחד, מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים
אפשר להוסיף גם חצי כוס מים כדי שהרוטב יהיה חום
שמים את הפרגיות המוכנות בצד
חותכים את הפטריות לקוביות
במחבת אחר יוצקים שמן, קוביות בצל ומוסיפים את הפטריות ומטגנים
מטגנים עד שהפטריות משחימות ומאבדות מהנפח שלהם, מתבלים במלח ופלפל
מוסיפים את הפטריות לתבנית הפרגיות ומערבבים הכל ביחד
אפשר להוסיף סויה לחיזוק הטעמים אבל לא חייבים
מבשלים את הפרגיות עם הבשר כחמש דקות ומורידים מהאש