Go Back Email Link
קינואה עם פטריות וברוקולי בטריאקי

קינואה עם פטריות וברוקולי בטריאקי

סוויט דולי
תבשיך קינואה עם פטריות וברוקולי בטריאקי
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים לטבעונים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 2 כוסות קינואה מבושלת מראש
  • 5 כפות שמן
  • 1 בצל חתוך
  • 250 גרם פטריות
  • 1 כוס ברוקולי חתוך לפרחים
  • חצי כוס טריאקי
  • 2 כפות רוטב צ'ילי חריף
  • חצי כוס מים

Instructions
 

  • יוצקים שמן לסיר ומוסיפים את הבצל.
  • מאדים את הבצל כמה דקות.
  • מוסיפים את הפטריות ומאדים הכל ביחד מספר דקות.
  • מוסיפים את פרחי הברוקולי ומאדים כמה דקות.
  • מוסיפים מלח פלפל שחור,  את רוטב הטריאקי ורוטבצ'ילי חריף
  • מערבבים עוד כמה דקות ואם חסר לכם רוטב תוסיפו חצי כוס מים
  • מקפיצים הכל ביחד עוד חמש דקות - זהו. התבשיל שלכם מוכן
  • את הקינואה מבשלים  כמו אורז.
  • שוטפים את הקינואה ומעבירים לסיר.
  • על כל כוס קינואה יוצקים שתי כוסות מים, מוסיפים טיפת שמן, מעט מלח
  • מביאים לרתיחה,  מנמיכים את האש ומבשלים עד שהקינואה נעשית רכה ושקופה.
Keyword קינואה עם פטריות וברוקולי בטריאקי