Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
קינואה עם פטריות וברוקולי בטריאקי
סוויט דולי
תבשיך קינואה עם פטריות וברוקולי בטריאקי
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
20
minutes
mins
Total Time
30
minutes
mins
Course
מתכונים לטבעונים
Cuisine
מטבח ישראלי
Ingredients
2
כוסות
קינואה מבושלת מראש
5
כפות
שמן
1
בצל חתוך
250
גרם
פטריות
1
כוס
ברוקולי חתוך לפרחים
חצי
כוס
טריאקי
2
כפות
רוטב צ'ילי חריף
חצי
כוס
מים
Instructions
יוצקים שמן לסיר ומוסיפים את הבצל.
מאדים את הבצל כמה דקות.
מוסיפים את הפטריות ומאדים הכל ביחד מספר דקות.
מוסיפים את פרחי הברוקולי ומאדים כמה דקות.
מוסיפים מלח פלפל שחור, את רוטב הטריאקי ורוטבצ'ילי חריף
מערבבים עוד כמה דקות ואם חסר לכם רוטב תוסיפו חצי כוס מים
מקפיצים הכל ביחד עוד חמש דקות - זהו. התבשיל שלכם מוכן
את הקינואה מבשלים כמו אורז.
שוטפים את הקינואה ומעבירים לסיר.
על כל כוס קינואה יוצקים שתי כוסות מים, מוסיפים טיפת שמן, מעט מלח
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהקינואה נעשית רכה ושקופה.
Keyword
קינואה עם פטריות וברוקולי בטריאקי