שמים בסיר קטן שמנת מתוקה אחת ומביאים לרתיחה.
מורידים מהאש, מוסיפים את השוקולד לשמנת ונותנים לעיסה לעמוד כעשר דקות.
מערבבים למשחה כהה ושחורה שזה בעצם גאנש, ומכניסים למקרר לכשעתיים.
טוחנים את העוגיות במעבד מזון או בשקית ניילון עם פטיש ומרסקים לפירורים.
מוסיפים לתערובת הפירורים שלוש כפות מהגאנש ומערבבים.
מסדרים כוסיות ושמים בכל כוסית שכבה ראשונה של עוגיות עם גאנש.
כעבור שעתיים, מוציאים את הגאנש מורידים 2 כפות מהגאנש שישמשו לקישוט
מעבירים את הגאנש לקערת המיקסר, מוסיפים שמנת מתוקה נוספת ומקציפים למוס אוורירי.
על הכוסיות עם הביסקוויטים והגאנש יוצקים מהמוס שוקולד שהכנו
מקשטים מעל בשוקולד גאנש מומס
אפשר לקשט עם פירורי קוקוס או פירורי עוגיות - חג שמח!