קינוחים אישיים לפסח מוס שוקולד

קינוחים אישיים לפסח מוס שוקולד שמכינים משלושה מצרכים בלבד

שתף
הדפסה
קינוחים אישיים לפסח מוס שוקולד
מה צריך

10 עוגיות עגולות של פסח
500 מל' שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר

אופציה
250 מל' שמנת מתוקה
3 כפיות סוכר

מה צריך

10 עוגיות עגולות של פסח
500 מל' שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר

אופציה
250 מל' שמנת מתוקה
3 כפיות סוכר

קינוחים אישיים לפסח מוס שוקולד

קינוחים אישיים לפסח מוס שוקולד, יסגרו לכם את הפינה להכנת קינוח כוסות טעים משלושה מצרכים בלבד. קינוח טעים ויפהפייה שיתאים לכם בול לשולחן החג.

בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויט

 

השתמשתי בתחתית בביסקוויטים כשרים לפסח אותם ערבבתי עם גאנש שוקולד, שכבה שנייה מוס שוקולד ולמעלה שוב קישוט של גאנש. קינוח נהדר וקל להכנה וגם היתרון העצום שלו, שאם לא מתחשק לכם להכין בכוסות, אפשר בתבנית.

קינוחים אישיים לפסח מוס שוקולד

 

בקערה הוספתי אחרי שכבת הביסקוויטים ושכבת מוס השוקולד, שכבת קצפת
תשמעו – זה ואו! אחד הקינוחים הטעימים של פסח.

טריק חשוב שלמדתי בהכנת קינוחי כוסות, תבחרו כוסיות קטנות, כמו כוסות אספרסו או כוסיות של שוטים, שמים כמות יותר קטנה, יש יותר כוסות, וככה האורחים שלנו יכולים לטעום מכמה קינוחים אם אנחנו מכינים ולא נתקעים עם כוס אחת גדולה מלאה במוס.

במידה והחלטתם להכין גם עם קצפת, אתם צריכים להוסיף לרשימת המצרכים קצפת נוספת אותה מקציפים עם סוכר.

קינוחים אישיים לפסח מוס שוקולד

 

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו77 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

 

עוד מתכונים לפסח תמצאו כאן
מתכונים לפסח

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן  מתכונים למייל

 

עוד מתכונים לעוגות ועוגיות לפסח כאן
עוגות ועוגיות לפסח

 

קינוחי כוסות אישיים לפסח, טעימים ונהדרים

קינוחים אישיים לפסח מוס שוקולד

קינוחים אישיים לפסח מוס שוקולד

 

קינוחים אישיים לפסח מוס שוקולד

סוויט דולי
קינוחים אישיים לפסח מוס שוקולד משלושה מצרכים בלבד
Prep Time 30 minutes
Cook Time 3 hours
Total Time 3 hours 27 minutes
Course מתכונים לפסח
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 10 עוגיות כשרות לפסח
  • 500 מל שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד מריר

Instructions
 

  • שמים בסיר קטן שמנת מתוקה אחת ומביאים לרתיחה.
  • מורידים מהאש, מוסיפים  את השוקולד לשמנת ונותנים לעיסה לעמוד כעשר דקות.
  • מערבבים למשחה כהה ושחורה שזה בעצם גאנש, ומכניסים למקרר לכשעתיים.
  • טוחנים את העוגיות במעבד מזון או בשקית ניילון עם פטיש ומרסקים לפירורים.
  • מוסיפים לתערובת הפירורים שלוש כפות מהגאנש ומערבבים.
  • מסדרים כוסיות ושמים בכל כוסית שכבה ראשונה של עוגיות עם גאנש.
  • כעבור שעתיים, מוציאים את הגאנש מורידים 2 כפות מהגאנש שישמשו לקישוט 
  • מעבירים את הגאנש לקערת המיקסר, מוסיפים שמנת מתוקה נוספת ומקציפים למוס אוורירי.
  • על הכוסיות עם הביסקוויטים והגאנש יוצקים מהמוס שוקולד שהכנו
  • מקשטים מעל בשוקולד גאנש מומס
  • אפשר לקשט עם פירורי קוקוס או פירורי עוגיות - חג שמח!
Keyword קינוחים אישיים לפסח מוס שוקולד

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים