Go Back Email Link
מתכון לקישואים ממולאים צמחוניים

קישואים ממולאים באורז וצנוברים

סוויט דולי
קישואים ממולאים באורז וצנוברים ברוטב לימון ושום
Prep Time 20 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 20 minutes

Ingredients
  

  • 15 קישואים קטנים
  • 1 כוס אורז עגול
  • 1 גזר קצוץ
  • 1 כוס פטרוזיליה
  • 1 כוס כוסברה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • שום כתוש
  • מיץ מלימון סחוט
  • 2 כפות נענע יבשה
  • 2 כוסות מים

Instructions
 

  • את האורז העגול משרים במים ובינתיים מרוקנים את הבפנים של הקישואים
  • אחרי שהקישואים מרוקנים, מסננים את המים מהאורז
  • מוסיפים לאורז גזר קצוץ דק דק , אני קצצתי במעבד מזון
  • מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה, מלח, פלפל שחור וכף שמן זית ומערבבים הכל ביחד
  • מערבבים לבלילה אחידה
  • ממלאים את הקישואים בתערובת האורז
  • יוצקים מעט שמן לסיר ומטגנים את הקישואים הממולאים שלנו משני הצדדים
  • יש לשמור שלא ישרפו, עושים את הטיגון בשני סיבובים
  • אחרי שגמרנו לטגן, מוציאים את הקישואים משאירים את הסיר כמו שהוא
  • מסדרים את הקישואים בסיר אחד ליד השני
  • מוסיפים לסיר מיץ לימון סחוט, שיני שום כתושות, מלח, פלפל שחור ומים
  • טועמים, ורואים אם צריך לשפר טעמים
  • מפזרים מעל הקישואים את הנענע היבשה
  • ומביאים לרתיחה, לאחר שהסיר רתח, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה על אש נמוכה עם מכסה
  • תשגיחו שהמים לא נגמרים והקישואים נשארים ללא רוטב. סיר של השמחות!