את האורז העגול משרים במים ובינתיים מרוקנים את הבפנים של הקישואים
אחרי שהקישואים מרוקנים, מסננים את המים מהאורז
מוסיפים לאורז גזר קצוץ דק דק , אני קצצתי במעבד מזון
מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה, מלח, פלפל שחור וכף שמן זית ומערבבים הכל ביחד
מערבבים לבלילה אחידה
ממלאים את הקישואים בתערובת האורז
יוצקים מעט שמן לסיר ומטגנים את הקישואים הממולאים שלנו משני הצדדים
יש לשמור שלא ישרפו, עושים את הטיגון בשני סיבובים
אחרי שגמרנו לטגן, מוציאים את הקישואים משאירים את הסיר כמו שהוא
מסדרים את הקישואים בסיר אחד ליד השני
מוסיפים לסיר מיץ לימון סחוט, שיני שום כתושות, מלח, פלפל שחור ומים
טועמים, ורואים אם צריך לשפר טעמים
מפזרים מעל הקישואים את הנענע היבשה
ומביאים לרתיחה, לאחר שהסיר רתח, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה על אש נמוכה עם מכסה
תשגיחו שהמים לא נגמרים והקישואים נשארים ללא רוטב. סיר של השמחות!