Go Back Email Link
קנלוני בשר ברוטב עגבניות

קנלוני בשר ברוטב עגבניות

סוויט דולי
קנלוני בשר ברוטב עגבניות מעדן איטלקי של פסטה, בשר ברוטב עגבניות
Prep Time 40 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 1 hour 10 minutes
Course מתכונים לפסטה
Cuisine מטבח איטלקי

Ingredients
  

  • 15 גלילי פסטה - קנלוני
  • 400 גרם עגבניות מרוסקות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 בצל
  • 4 כפות שמן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כף אורגנו יבש
  • 1 כף בזליקום יבש
  • 2 שיני שום כתושות
  • 250 גרם בשר טחון

Instructions
 

  • ראשית, מכינים את הבשר, קוצצים קוביות בצל, מטגנים את הבצל
  • כשהבצל משחים, מוסיפים את הבשר ומפוררים היטב
  • מכינים את רוטב העגבניות
  • מערבבים בקערה את העגבניות המרוסקות, מוסיפים את רסק העגבניות, שמן, שום ותבלינים ומערבבים היטב
  • משמנים מעט תבנית אפייה ויוצקים עליה מעט מתערובת העגבניות
  • ממלאים את הצינורות עם הבשר ומסדרים בתבנית
  • אם נשאר לכם בשר, אפשר לערבב עם שאריות הרוטב ולצקת על הפסטה
  • יוצקים את רוטב העגבניות על הפסטה, מפזרים שיני שום
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כשלושים דקות.
  • קנלוני חלום!
Keyword קנלוני בשר ברוטב עגבניות