קנלוני בשר ברוטב עגבניות

קנלוני בשר ברוטב עגבניות, מעדן פסטה עם בשר נהדר

שתף
הדפסה
קנלוני בשר ברוטב עגבניות
מה צריך

גלילי פסטה – קנלוני
400 גרם עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות
1 בצל
4 כפות שמן
1 כפית מלח
1 כף אורגנו יבש
1 כף בזיקום יבש
2 שיני שום כתושות
250 גרם בשר טחון

מה צריך

גלילי פסטה – קנלוני
400 גרם עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות
1 בצל
4 כפות שמן
1 כפית מלח
1 כף אורגנו יבש
1 כף בזיקום יבש
2 שיני שום כתושות
250 גרם בשר טחון

קנלוני בשר ברוטב עגבניות

קנלוני בשר ברוטב עגבניות זהו מעדן איטלקי של צינורות פסטה ממולאים בבשר ברוטב עגבניות. השילוב של הפסטה עם הבשר, ורטוב עגבניות עם התבלינים, יוצר ביס מושלם! והכנתי לכם מתכון עם טיפים איך שהקנלוני שלכם יצליח.

בואו לאינסטוש שלי – תראו בדיוק איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי

היום, צינורות הפסטה אינן זקוקות לבישול ראשוני ואפשר להכין את הקנלוני ישר עם הבשר ורוטב העגבניות.

קנלוני בשר ברוטב עגבניות

הטריק הראשון של הכנת הקנלוני זה  תכנון התבנית. תראו כמה צינורו נכנסים לכם לתבנית ואיך תסדרו אותם.
מכינים מראש רוטב עגבניות ואת הבשר הטחון. מודה, אני בדרך כלל מטגנת את הבשר לפני, אחותי למשל לא מבשלת את הבשר, ממלאה את הצינורות עם בשר חי ותמיד אומרת לי שהכל יוצא נהדר.

קנלוני בשר ברוטב עגבניות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן  מתכונים למייל

 

מכיוון שאצלנו מאד אוהבים את הקנלוני הכנתי כבר אינספור פעמים,
אבל תמיד אני קודמת בודקת כמה צינורות נכנסים לתבנית.

קנלוני בשר ברוטב עגבניות בשר ורוטב עגבניות זה מאסט כמובן
אני מרפדת את התבנית בשכבת רוטב עגבניות עם התבלינים כמובן
ממלאה את הצינורות עם הבשר.

אני גיליתי שהשיטה הכי נוחה לי למילוי הצינורות עם הידיים.
מחזיקה צינור, סוגרת אותו מלמטה שלא יצא הבשר
ופשוט דוחסת בשר מהצד השני ומניחה בתבנית.

אם נשאר לי בשר, אני מערבבים עם הרוטב
ויוצקת על הפסטה

קנלוני בשר ברוטב עגבניות

תטעמו את הרוטב לפני, לתיקון טעמים כמובן.
יוצקים את כל הרוטב על הפסטה
מפזרים קצת שיני שום ולתנור.

קנלוני בשר ברוטב עגבניות

טאדם! הקנלוני שלנו יצא מהתנור
שילוב הטעמים, עם הרכות של הפסטה והתבלינים
ממש ביס מושלם!
קנלוני בשר ברוטב עגבניות

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו90 כאן- מתכונים לווטצא'פ

סט צלחות חדש הגיע לחנות
סט אוכל 18 חלקים

מגישים את הקנלוני חם,
כל אחד לוקח לו כמה שהוא אוהב,
עם הרוטב, עם הפסטה, עם כל הבלגן – הכי טעים!

קנלוני בשר ברוטב עגבניות

בוודאות, אנשים ילקקו אצלכם את האצבעות ויבקשו עוד.
קנלוני במילוי בשר ברוטב עגבניות טעים במיוחד!

קנלוני בשר ברוטב עגבניות

קנלוני בשר ברוטב עגבניות

 

קנלוני בשר ברוטב עגבניות

סוויט דולי
קנלוני בשר ברוטב עגבניות מעדן איטלקי של פסטה, בשר ברוטב עגבניות
Prep Time 40 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 1 hour 10 minutes
Course מתכונים לפסטה
Cuisine מטבח איטלקי

Ingredients
  

  • 15 גלילי פסטה - קנלוני
  • 400 גרם עגבניות מרוסקות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 בצל
  • 4 כפות שמן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כף אורגנו יבש
  • 1 כף בזליקום יבש
  • 2 שיני שום כתושות
  • 250 גרם בשר טחון

Instructions
 

  • ראשית, מכינים את הבשר, קוצצים קוביות בצל, מטגנים את הבצל
  • כשהבצל משחים, מוסיפים את הבשר ומפוררים היטב
  • מכינים את רוטב העגבניות
  • מערבבים בקערה את העגבניות המרוסקות, מוסיפים את רסק העגבניות, שמן, שום ותבלינים ומערבבים היטב
  • משמנים מעט תבנית אפייה ויוצקים עליה מעט מתערובת העגבניות
  • ממלאים את הצינורות עם הבשר ומסדרים בתבנית
  • אם נשאר לכם בשר, אפשר לערבב עם שאריות הרוטב ולצקת על הפסטה
  • יוצקים את רוטב העגבניות על הפסטה, מפזרים שיני שום
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כשלושים דקות.
  • קנלוני חלום!
Keyword קנלוני בשר ברוטב עגבניות

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים