קנלוני בשר ברוטב עגבניות זהו מעדן איטלקי של צינורות פסטה ממולאים בבשר ברוטב עגבניות. השילוב של הפסטה עם הבשר, ורטוב עגבניות עם התבלינים, יוצר ביס מושלם! והכנתי לכם מתכון עם טיפים איך שהקנלוני שלכם יצליח.
בואו לאינסטוש שלי – תראו בדיוק איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
היום, צינורות הפסטה אינן זקוקות לבישול ראשוני ואפשר להכין את הקנלוני ישר עם הבשר ורוטב העגבניות.
הטריק הראשון של הכנת הקנלוני זה תכנון התבנית. תראו כמה צינורו נכנסים לכם לתבנית ואיך תסדרו אותם.
מכינים מראש רוטב עגבניות ואת הבשר הטחון. מודה, אני בדרך כלל מטגנת את הבשר לפני, אחותי למשל לא מבשלת את הבשר, ממלאה את הצינורות עם בשר חי ותמיד אומרת לי שהכל יוצא נהדר.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מכיוון שאצלנו מאד אוהבים את הקנלוני הכנתי כבר אינספור פעמים,
אבל תמיד אני קודמת בודקת כמה צינורות נכנסים לתבנית.
אני מרפדת את התבנית בשכבת רוטב עגבניות עם התבלינים כמובן
ממלאה את הצינורות עם הבשר.
אני גיליתי שהשיטה הכי נוחה לי למילוי הצינורות עם הידיים.
מחזיקה צינור, סוגרת אותו מלמטה שלא יצא הבשר
ופשוט דוחסת בשר מהצד השני ומניחה בתבנית.
אם נשאר לי בשר, אני מערבבים עם הרוטב
ויוצקת על הפסטה
תטעמו את הרוטב לפני, לתיקון טעמים כמובן.
יוצקים את כל הרוטב על הפסטה
מפזרים קצת שיני שום ולתנור.
טאדם! הקנלוני שלנו יצא מהתנור
שילוב הטעמים, עם הרכות של הפסטה והתבלינים
ממש ביס מושלם!
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו90 כאן- מתכונים לווטצא'פ
מגישים את הקנלוני חם,
כל אחד לוקח לו כמה שהוא אוהב,
עם הרוטב, עם הפסטה, עם כל הבלגן – הכי טעים!
בוודאות, אנשים ילקקו אצלכם את האצבעות ויבקשו עוד.
קנלוני במילוי בשר ברוטב עגבניות טעים במיוחד!
קנלוני בשר ברוטב עגבניות

קנלוני בשר ברוטב עגבניות
סוויט דוליIngredients
- 15 גלילי פסטה - קנלוני
- 400 גרם עגבניות מרוסקות
- 2 כפות רסק עגבניות
- 1 בצל
- 4 כפות שמן
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כף אורגנו יבש
- 1 כף בזליקום יבש
- 2 שיני שום כתושות
- 250 גרם בשר טחון
Instructions
- ראשית, מכינים את הבשר, קוצצים קוביות בצל, מטגנים את הבצל
- כשהבצל משחים, מוסיפים את הבשר ומפוררים היטב
- מכינים את רוטב העגבניות
- מערבבים בקערה את העגבניות המרוסקות, מוסיפים את רסק העגבניות, שמן, שום ותבלינים ומערבבים היטב
- משמנים מעט תבנית אפייה ויוצקים עליה מעט מתערובת העגבניות
- ממלאים את הצינורות עם הבשר ומסדרים בתבנית
- אם נשאר לכם בשר, אפשר לערבב עם שאריות הרוטב ולצקת על הפסטה
- יוצקים את רוטב העגבניות על הפסטה, מפזרים שיני שום
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כשלושים דקות.
- קנלוני חלום!