תכינו מלקות צופססטיקס או ידית מעץ עגולה של כף עירבוב
מניחים דף פילו על משטח העבודה ומרססים בתרסיס שמן או מורחים בחמאה מומסת
מקפלים את הדף לחצי ומהדקים היטב
מניחים בתחתית דף הפילו את המקלות ומגלגלים את על הפילו על המקלות
אחרי שהבצק מגולגל על המקלות מכווצים באמצע, שהבצק יהיה מכווץ
מושכים את המקלות החוצה ויש לכם קנלוני מפילו
ככה מכינים את על הקנלוני שלכם ומניחים בתבנית אפייה
מרססים בתרסיס שמן ולתנור שחומם מראש 180 מעלות מכניסים לעשר דקות
אופים עד שהבצק שחום
אפשר כשמוציאים למרוח בסירופ סוכר אם אתם רוצים שיהיה יותר מתוק
מכינים את מוס השחר מקציפים את השמנת המתוקה ולפני הסוף מוסיפים את ממרח השחר
מקציפים למוס אוורירי ורך
שמים את המוס בשקית זילוף עם קונוס דק ומזליפים לתוך הקנלוני את המוס
אפשר לחתוך את הקנלוני לשניים שיהיה לכם יותר קל ואפשר עם המקלות "לפתוח" את הבצק שבפנים
ממלאים משני הצדדים, מפזרים אבקת סוכר ואפשר לקשט פרחים של מוס. בתיאבון!