Go Back Email Link
קנלוני פילו במילוי מוס השחר

קנלוני פילו במילוי מוס השחר

סוויט דולי
קנלוני פילו במילוי מוס השחר ה"לולב" המתוק שלכם לסוכה
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 20 minutes
Course מתכונים לעוגות
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 1 חבילת בצק פילו
  • תרסיס שמן או חמאה מומסת
  • 250 מל שמנת מתוקה להקצפה
  • 2 כפות ממרח השחר

Instructions
 

  • תכינו מלקות צופססטיקס או ידית מעץ עגולה של כף עירבוב
  • מניחים דף פילו על משטח העבודה ומרססים בתרסיס שמן או מורחים בחמאה מומסת
  • מקפלים את הדף לחצי ומהדקים היטב
  • מניחים בתחתית דף הפילו את המקלות ומגלגלים את על הפילו על המקלות
  • אחרי שהבצק מגולגל על המקלות מכווצים באמצע, שהבצק יהיה מכווץ
  • מושכים את המקלות החוצה ויש לכם קנלוני מפילו
  • ככה מכינים את על הקנלוני שלכם ומניחים בתבנית אפייה
  • מרססים בתרסיס שמן ולתנור שחומם מראש 180 מעלות מכניסים לעשר דקות
  • אופים עד שהבצק שחום
  • אפשר כשמוציאים למרוח בסירופ סוכר אם אתם רוצים שיהיה יותר מתוק
  • מכינים את מוס השחר מקציפים את השמנת המתוקה ולפני הסוף מוסיפים את ממרח השחר
  • מקציפים למוס אוורירי ורך
  • שמים את המוס בשקית זילוף עם קונוס דק ומזליפים לתוך הקנלוני את המוס
  • אפשר לחתוך את הקנלוני לשניים שיהיה לכם יותר קל ואפשר עם המקלות "לפתוח" את הבצק שבפנים
  • ממלאים משני הצדדים, מפזרים אבקת סוכר ואפשר לקשט פרחים של מוס. בתיאבון!
Keyword קנלוני פילו במילוי מוס השחר