קנלוני פילו במילוי מוס השחר ה"לולבים" שלכם לסוכה. רעיון אש לסוכה.
קנלוני מבצק פילו במילוי מוס השחר, הקינוח ההורס שלכם לסוכות. מתפצפץ בעדינות בפה, ומיד אחריו מגיע מוס קטיפתי, אוורירי וקריר שנמס על הלשון.
אחי עליו השלום נהג להגיד לי "הקינוחים שלכם נמסים בפה" ופה המשפט הזה משחק תפקיד ראשי. דפי פילו דקיקים מגולגלים לצורת לולב, ממולאים במוס עשיר של השחר העולה, ונאפים עד לפריכות מושלמת.
הביס המושלם, המפגש של טקסטורות מנוגדות פריך קרנצ'י ומחליק בגרון, זה הדבר שהופך קינוח למרגש, והוא מושלם לחג.
צורת הגליל של הקנלוני היא חגיגית ונקייה. אין צורך לחתוך עוגה שלמה. כל אחד מקבל את המנה המדויקת שלו.
זה לא סתם עוד פרוסת עוגה. זו יצירת אמנות אישית, והשוס כמובן, המוס המושלם שמחליק בפה.
את המוס הכנתי עם ממרח השחר הנוסטלגי, שמזכיר טעמים של פעם והכי חשוב, את המוס מכינים משני מצרכים בלבד. קינוח "סוכתי" מושלם!
בסוכות אנחנו מארחים ועוברים בין הסוכות, וצריכים קינוחים שקל להגיש וקל לאכול. הקינוח שנראה מיליון דולר – וכולם יחשבו שביליתם שעות, ורק אתם תדעו שעשרים דקות והקינוח שלכם היה מוכן.
הכנתי לכם סרטון כדי שתראו בדיוק איך הכנתי
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
זה לא סתם קינוח, זו חוויה! שילוב של קלאסה, קראנצ'יות, וטעם מנצח שמכניס טאץ' מודרני ושמח לשולחן החג המסורתי
קנלוני פילו במילוי מוס השחר
קנלוני פילו במילוי מוס השחר
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילת בצק פילו
- תרסיס שמן או חמאה מומסת
- 250 מל שמנת מתוקה להקצפה
- 2 כפות ממרח השחר
Instructions
- תכינו מלקות צופססטיקס או ידית מעץ עגולה של כף עירבוב
- מניחים דף פילו על משטח העבודה ומרססים בתרסיס שמן או מורחים בחמאה מומסת
- מקפלים את הדף לחצי ומהדקים היטב
- מניחים בתחתית דף הפילו את המקלות ומגלגלים את על הפילו על המקלות
- אחרי שהבצק מגולגל על המקלות מכווצים באמצע, שהבצק יהיה מכווץ
- מושכים את המקלות החוצה ויש לכם קנלוני מפילו
- ככה מכינים את על הקנלוני שלכם ומניחים בתבנית אפייה
- מרססים בתרסיס שמן ולתנור שחומם מראש 180 מעלות מכניסים לעשר דקות
- אופים עד שהבצק שחום
- אפשר כשמוציאים למרוח בסירופ סוכר אם אתם רוצים שיהיה יותר מתוק
- מכינים את מוס השחר מקציפים את השמנת המתוקה ולפני הסוף מוסיפים את ממרח השחר
- מקציפים למוס אוורירי ורך
- שמים את המוס בשקית זילוף עם קונוס דק ומזליפים לתוך הקנלוני את המוס
- אפשר לחתוך את הקנלוני לשניים שיהיה לכם יותר קל ואפשר עם המקלות "לפתוח" את הבצק שבפנים
- ממלאים משני הצדדים, מפזרים אבקת סוכר ואפשר לקשט פרחים של מוס. בתיאבון!
