מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
ממיסים במיקרו בפולסים קצרים את השוקולד עם הנטורינה לנוזל אחיד.
בקערת מיקסר שמים את החלבונים ומקציפים לקצף בהיר ויציב
לא נוגעים במיקסר חמש דקות לפחות עד שהקצף נעשה בהיר ורק אז מוסיפים חצי כוס סוכר
ולא בבית אחת, בפעמיים. מוסיפים גם את סוכר הוניל ומקציפים עד שהקצף ממש בטון.
מעבירים את הקצף הלבן לקערה אחרת ובאותה קערה, כן-כן לא צריך לרחוץשמים את החלמונים עם חצי כוס סוכר ומקציפים לקצף תפוח ובהיר.
כשהקצף בהיר ותפוח, עוצרים את המיקסר, מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הברנדי והשקדים ומערבבים לעיסה אחידה
את החלבונים שהקצפנו קודם, מעבירים בזהירות לתבנית עם החלמונים,בפעמיים לא בבת אחת ומערבבים לבלילה אחידה.
משמנים תבנית, שמים בדפנות נייר אפייה ומשמנים ויוצקים את הבלילה לתבנית
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות, טורבו, אופים את העוגה כחמישים דקות
אם היא נסדקת מעט סימן שהיא מוכנה
מוציאים מהתנור, נותנים לה להתקרר ולא נוגעים
כשהעוגה קרה, מפזרים אבקת סוכר וחותכים חתיכה, ועוד חתיכה ועוד חתיכהושמחים שפסח הגיע וזכינו בעוגה כל כך טעימה!
חג שמח וכשר אהובות ואהובים!