קפרזה שוקולד כשר לפסח פרווה היא עוגת שוקולד איטלקית שתהייה מושלמת לקינוח לארוחת החג.
אין בה טיפת קמח, ללא גלוטן בכלל ויחסית מבחוץ נראית מהזה פשוטה, עד הרגע שחותכים אותה ורואים כמה שהיא יפה.
אמרתי עוגה איטלקית נכון? קפרזה כי העוגה היא עוגה מהאי קפרי שבאיטליה. לעיתים העוגה מכילה אגוזים, אני ויתרתי על האגוזים הפעם.
עוגה שקל מאד להכין אותה, היא נימוחה בפה ואתם תהנו מכל ביס.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו תראו איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
אמרתי לכם מבחוץ היא לא נראית כל כך מרשימה
אבל חכו
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
תראו את היפה שלנו
רואים את הרכות שלה ממרחקים.

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו55 כאן- מתכונים לווטצא'פ
עוד מתכונים לפסח תמצאו כאן
מתכונים לפסח
והטעם של העוגה חלומי!
מחפשים עוד עוגות כשרות לפסח? בבקשה
מארז אפייה חגיגי
תבנית אפייה מאמייל 24 קוטר
סט סיליקון
6 קורצנים לעוגיות
לפרטים ורכישה
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
קפרזה שוקולד כשר לפסח פרווה
קפרזה שוקולד כשר לפסח פרווה
סוויט דוליIngredients
- 6 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 כפות ברנדי
- 1 שקית סוכר וניל
- 300 גרם שוקולד מריר
- 200 גרם נטורינה
- 150 גרם שקדים טחונים דק
- אבקת סוכר לפיזור מעל
Instructions
- מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
- ממיסים במיקרו בפולסים קצרים את השוקולד עם הנטורינה לנוזל אחיד.
- בקערת מיקסר שמים את החלבונים ומקציפים לקצף בהיר ויציב
- לא נוגעים במיקסר חמש דקות לפחות עד שהקצף נעשה בהיר ורק אז מוסיפים חצי כוס סוכר
- ולא בבית אחת, בפעמיים. מוסיפים גם את סוכר הוניל ומקציפים עד שהקצף ממש בטון.
- מעבירים את הקצף הלבן לקערה אחרת ובאותה קערה, כן-כן לא צריך לרחוץשמים את החלמונים עם חצי כוס סוכר ומקציפים לקצף תפוח ובהיר.
- כשהקצף בהיר ותפוח, עוצרים את המיקסר, מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים לתערובת אחידה.
- מוסיפים את הברנדי והשקדים ומערבבים לעיסה אחידה
- את החלבונים שהקצפנו קודם, מעבירים בזהירות לתבנית עם החלמונים,בפעמיים לא בבת אחת ומערבבים לבלילה אחידה.
- משמנים תבנית, שמים בדפנות נייר אפייה ומשמנים ויוצקים את הבלילה לתבנית
- בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות, טורבו, אופים את העוגה כחמישים דקות
- אם היא נסדקת מעט סימן שהיא מוכנה
- מוציאים מהתנור, נותנים לה להתקרר ולא נוגעים
- כשהעוגה קרה, מפזרים אבקת סוכר וחותכים חתיכה, ועוד חתיכה ועוד חתיכהושמחים שפסח הגיע וזכינו בעוגה כל כך טעימה!
- חג שמח וכשר אהובות ואהובים!
מה צריך לקפרזה שוקולד כשר לפסח פרווה?
6 ביצים
1 כוס סוכר
2 כפות ברנדי
1 שקית סוכר וניל
300 גרם שוקולד
200 גרם נטורינה
150 גרם שקדים טחונים דק
אבקת סוכר לפיזור מעל
איך מכינים קפרזה שוקולד כשר לפסח פרווה ?
מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
ממיסים במיקרו בפולסים קצרים את השוקולד עם הנטורינה לנוזל אחיד.
בקערת מיקסר שמים את החלבונים ומקציפים לקצף בהיר ויציב.
לא נוגעים במיקסר חמש דקות לפחות עד שהקצף נעשה בהיר ורק אז מוסיפים חצי כוס סוכר
ולא בבית אחת, בפעמיים. מוסיפים גם את סוכר הוניל ומקציפים עד שהקצף ממש בטון.
מעבירים את הקצף הלבן לקערה אחרת ובאותה קערה, כן-כן לא צריך לרחוץ
שמים את החלמונים עם חצי כוס סוכר ומקציפים לקצף תפוח ובהיר.
כשהקצף בהיר ותפוח, עוצרים את המיקסר, מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הברנדי והשקדים ומערבבים לעיסה אחידה.
את החלבונים שהקצפנו קודם, מעבירים בזהירות לתבנית עם החלמונים,
בפעמיים לא בבת אחת ומערבבים לבלילה אחידה.
משמנים תבנית, שמים בדפנות נייר אפייה ומשמנים ויוצקים את הבלילה לתבנית.
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות, טורבו, אופים את העוגה כחמישים דקות.
אם היא נסדקת מעט סימן שהיא מוכנה.
מוציאים מהתנור, נותנים לה להתקרר ולא נוגעים.
כשהעוגה קרה, מפזרים אבקת סוכר וחותכים חתיכה, ועוד חתיכה ועוד חתיכה
ושמחים שפסח הגיע וזכינו בעוגה כל כך טעימה!
חג שמח וכשר אהובות ואהובים!