Go Back Email Link
קציצות אורז פריכות עם בשר מושלמות לסוכה

קציצות אורז פריכות עם בשר

סוויט דולי
נשאר לכם אורז משבת? בואו תכינו קציצות פריכות
Prep Time 20 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 50 minutes
Course מתכונים לאורז
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 2 כוסות אורז מבושל
  • 1 כוס בשר טחון
  • 1 ביצה
  • 1 כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • 1 ביצה
  • 2 כוסות פירורי לחם
  • שמן לטיגון

Instructions
 

  • מערבבים את האורז עם הבשר לעיסה אחידה
  • מוסיפים ביצה, מלח ופלפל, חצי כוס פירורי לחם ויוצרים עיסה אחידה.
  • יוצרים לביבות ומצפים את הלביבות בפרורי הלחם שבקערית
  • מטגנים קלות משני הצדדים
  • מצרפים לזה ליד רוטב חמוץ מתוק ואתם מסודרים!

גרסת אפייה

  • יוצרים קציצות מצפים בפירורי לחם
  • מצפים תבנית בנייר אפייה
  • משמנים את נייר האפייה
  • מניחים את הקציצות על גבי הנייר
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הקציצות ואופים כעשרים דקות עד שהן משחימות.
  • מגישים עם רוטב חמוץ מתוק או מה שאוהבים. בתיאבון.
Keyword קציצות אורז פריכות עם בשר