קציצות אורז פריכות עם בשר נהדרות! נשאר לכם אורז? נשאר לכם בשר טחון מהבולונוז? תערבבו הכל ביחד, תוסיפו תבלינים, תעטפו בפרורי לחם ויש לכם יופי של ביסים טעימים.
סיפרתי לא פעם שאני משתגעת על אורז.
הבעייה שאצלנו מכינים אורז בכמויות גדולות ותמיד נשאר סיר עם אורז.
זה מה שקרה אחרי ארוחת שבת.
נשאר אורז, נשאר בולונז וכמו שאני מכירה את החבר'ה שלי
כשהם יבואו לאכול יגידו לי "זה אורז חדש?"
רק מהשאלה הלב שלי יתמלא פחד, כי ככה זה היום ההורים פוחדים מהילדים שלהם. אני שומעת את זה מכל עבר ולכן אפילו לא מתווכחת. זה מצחיק, כי לכאורה זה אמור להיות הפוך, אבל היום הזמנים אחרים.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם
האינסטגרם של סוויט
אז רימיתי אותם.
לקחתי אורז שנשאר, בולונז שנשאר, ערבבתי
ציפיתי בפרורי לחם
והן יצאו פשוט נהדרות. ביסים קטנים וטעימים.
אחרי הטיגון הן קריספיות ועם רוטב חמוץ מתוק הן פשוט נפלאות!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן82– מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים עוד מתכונים לאורז ? בבקשה
מתכונים לאורז
אתם מוזמנים לקהילת האוכל – אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

קציצות אורז פריכות עם בשר
קציצות אורז פריכות עם בשר
סוויט דוליIngredients
- 2 כוסות אורז מבושל
- 1 כוס בשר טחון
- 1 ביצה
- 1 כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
- 1 ביצה
- 2 כוסות פירורי לחם
- שמן לטיגון
Instructions
- מערבבים את האורז עם הבשר לעיסה אחידה
- מוסיפים ביצה, מלח ופלפל, חצי כוס פירורי לחם ויוצרים עיסה אחידה.
- יוצרים לביבות ומצפים את הלביבות בפרורי הלחם שבקערית
- מטגנים קלות משני הצדדים
- מצרפים לזה ליד רוטב חמוץ מתוק ואתם מסודרים!
גרסת אפייה
- יוצרים קציצות מצפים בפירורי לחם
- מצפים תבנית בנייר אפייה
- משמנים את נייר האפייה
- מניחים את הקציצות על גבי הנייר
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הקציצות ואופים כעשרים דקות עד שהן משחימות.
- מגישים עם רוטב חמוץ מתוק או מה שאוהבים. בתיאבון.
2 כוסות אורז מבושל
1 כוס בשר טחון – אם נשאר לכם מהספגטי בולונוז
1 ביצה
מלח ופלפל שחור לטעם
חצי כוס פרורי לחם
קערה עם פרורי לחם לציפוי
שמן לטיגון
איך מכינים הקציצות אורז פריכות עם בשר מושלמות לסוכה?
מוסיפים ביצה, מלח ופלפל ואת פרורי הלחם
ויוצרים עיסה אחידה.
יוצרים לביבות ומצפים את הלביבות בפרורי הלחם שבקערית.
מטגנים קלות משני הצדדים.
זה פשוט מעולה!
מצרפים לזה ליד רוטב חמוץ מתוק ואתם מסודרים!
יופי של קציצות אורז פריכות עם בשר מושלמות לסוכה.

