מכינים את הדגים
במעבד מזון שמים ביחד פטרוזיליה, כוסברה, בצל ושום וטוחנים הכל ביחד למחית אחידה
מעבירים לקערה את תערובת הירק ואת הדגים הטחונים
מוסיפים ביצה, מלח, פלפל שחור ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים את השמן ומערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
המלצה תשמנו את הידיים לפני שתכינו את הקציצות ככה יהיה יותר קל לטגן אותן
מחממים סיר עם שמן, מכינים קציצות ומטגנים
מניחים בצד ומכינים את הרוטב
יוצקים את שמן השומשום לסיר מוסיפים שיני שום כתושות ומטגנים את השינים כשתי דקות
מוסיפים את רוטב הסויה, הצ'ילי והצ'ילי המתוק ומערבבים הכל ביחד
קוצצים בצל ירוק ומוסיפים לרוטב ומוסיפים גם את השומשום ומבשלים מספר דקות
מוסיפים לרוטב את הקציצות אחת אחרי השניה, ונותנים לרוטב לכסות את הדגים
מבשלים כעשר - 15 דקות, נותנים לרוטב להיספג בדגים
לפני ההגשה אפשר לפזר שומשום על הדגים. בתיאבון!