במעבד מזון שמים ביחד פטרוזיליה, כוסברה, בצל ושום וטוחנים הכל ביחד למחית אחידה
שמים בקערה את הדגים הטחונים ומוסיפים את מה שטחנו במעבד מזון
מוסיפים ביצה, מלח, פלפל שחור ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים את השמן ומערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
משמנים את הידיים כי ככה יותר קל להכין קציצות
שמים שמן במחבת על האש ומחממים שהשמן יהיה חם
מעבירים את הקציצות ומטגנים
אפשרות נוספת - מכינים קערת פירורי לחם, טובלים את הקציצות ומטגנים
גם יוצאות קריספיות ונהדרות.
אחרי הטיגון מעבירים לנייר סופג, בדרך לוקחים ביס ואומרים "ואו, הקציצות באמת בטעם של פעם!" בתיאבון