Go Back Email Link
קציצות דגים מטוגנות בטעם של פעם

קציצות דגים מטוגנות בטעם של פעם

סוויט דולי
קציצות דגים מטוגנות בטעם של פעם קלות הכנה ומשגעות בטעמן
Prep Time 30 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים לדגים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 קילו דגי מרלוזה טחונים
  • כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כוס כוסברה קצוצה
  • 1 בצל
  • 4 שיני שום
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 ביצה
  • 2 כפות שמן
  • שמן לטיגון
  • פירורי לחם

Instructions
 

  • במעבד מזון שמים ביחד פטרוזיליה, כוסברה, בצל ושום וטוחנים הכל ביחד למחית אחידה
  • שמים בקערה את הדגים הטחונים ומוסיפים את מה שטחנו במעבד מזון
  • מוסיפים ביצה, מלח, פלפל שחור ומערבבים הכל ביחד
  • מוסיפים את השמן ומערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
  • משמנים את הידיים כי ככה יותר קל להכין קציצות
  • שמים שמן במחבת על האש ומחממים שהשמן יהיה חם
  • מעבירים את הקציצות ומטגנים
  • אפשרות נוספת - מכינים קערת פירורי לחם, טובלים את הקציצות ומטגנים
  • גם יוצאות קריספיות ונהדרות.
  • אחרי הטיגון מעבירים לנייר סופג, בדרך לוקחים ביס ואומרים "ואו, הקציצות באמת בטעם של פעם!" בתיאבון
Keyword קציצות דגים מטוגנות בטעם של פעם