מערבבים את הבשר הטחון עם התבלינים ויוצרים קציצות
מכינים את סיר הרוטב
יוצקים מים לסיר ומוסיפים את העגבניות המרוסקות, הרסק, השמן והתבלינים
מערבבים הכל ביחד ומרתיחים
כשהאש רותחת, מנמיכים את האש
יוצרים קציצות ומעבירים לבישול ברוטב או אפשר לטגן את הקציצות קודם חצי טיגון ולהוסיף לסיר
מוסיפים את הפתיתים לסיר ומביאים לרתיחה, אחרי הרתיחה מנמיכים את האש
מבשלים את הכל על אש נמוכה, שימו לב אם צריך להוסיף מים שהפתיתים לא יתייבשו
מבשלים כארבעים דקות עד שהפתיתים מוכנים וגם הקציצות
אחרי שמכבים את האש, המים נספגים בפתיתים.
אם משאירים את הסיר במקרר, למחרת מוסיפים קצת מים חמים מבשלים על אש נמוכה ומערבבים הכל ביחד. בתיאבון.