Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
קציצות ערוק עם עוף
סוויט דולי
קציצות ערוק עם בשר קציצות ירק עירקיות
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
30
minutes
mins
Cook Time
30
minutes
mins
Total Time
1
minute
min
Course
קציצות ערוק עם עוף
Cuisine
בישול ישראלי
Ingredients
2
חבילות
חבילות פטרוזיליה מהסופר (חבילות ארוזות)
1
בצל
3
תפוחי אדמה
250
גרם
עוף טחון
2
ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
1
כפית
כורכום
1/2
כוס
פירורי לחם
1
כוס
כוסברה – למי שאוהב
שמן לטיגון
Instructions
שוטפים היטב את הפטרוזיליה וקוצצים דק דק.
אם עובדים עם מעבד מזון עוד יותר טוב, מכניסים למעבד שני סיבובים ויש לנו פטרוזיליה קצוצה.
את הבצל גם טוחנים במעבד מזון וטוחנים גם את תפוחי האדמה.
אם אין לכם מעבד מזון קוצצים את הבצל דק דק ואת תפוחי האדמה מגרדים במגרדת. את תפוחי האדמה סוחטים מהמים ומעבירים לקערה,
מוסיפים את הבצל והפטרוזיליה, אם אתם רוצים גם כוסברה זה השלב שמוסיפים הכל,
בשר עוף טחון, ביצים, מלח, פלפל שחור, כורכום, ומערבבים הכל ביחד. מוסיפים גם את פרורי הלחם ומערבבים לתערובת אחידה.
מחממים מחבת ויוצקים שמן ומחממים השמן שיהיה חם. יוצרים לביבות, שמים בשמן, מטגנים ואחרי כמה דקות הופכים ומעבירים לצלחת עם נייר סופג.
לגירסת אפייה
משמנים נייר אפיה, מרססים עם ספריי שמן, שמים את הלביבות אחת אחרי השניה ובתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות אופים כרבע שעה מכל צד.
לגירסת ללא גלוטן
תשתמשו בקמח קונדיטור או קורנפלור.
תהנו אהובות ואהובים ושיהיה חנוכה טעים!
Keyword
לביבות