שוטפים היטב את עלי הפרסה.
שמים בסיר ומרתיחים עד שהעלים משנים צבעם.
אחרי ההרתחה, שמים הפרסה במסננת ונותנים לפרסה להגיר מים.
טוחנים את הפרסה.
אחרי הטחינה סוחטים את התערובת שוב ממים
שמים בקערה את הפרסה הטחונה/קצוצה ומוסיפים בשר טחון, ביצה, מלח ופלפל.
העיסה קצת רכה אבל תשימו לב שתחזיק את עצמה כשתכינו הקציצות.
אם צריך עוד פירורי לחם – תוסיפו. שהעיסה תהייה אחידה.
מכסים תבנית אפייה עם נייר אפייה ומשמנים עם שמן זית.
מכינים את קציצות הפרסה ומניחים בתבנית.
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית
ואופים כעשרים עד שלושים דקות תלוי בחום התנור.
אחרי כעשרים דקות, הופכים לצד השני ואופים עוד כעשר דקות.
חג שמח ובתיאבון!