שוטפים את השזיפים, חוצים לחצי, מוציאים את הגלעין ופורסים לפרוסות דקות
שמים בקערה את השזיפים, מוסיפים סוכר, סוכר וניל, גרידת לימוןוברנדי ומערבבים
מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים לבלילה אחידה ומניחים בצד
מכינים את הקראמבל
שמים בקערה את החמאה, שקדים, סוכר וקמח ומערבבים לקבלת פירורים
משמנים תבנית ויוצקים פנימה את תערובת השזיפים
מפזרים מעל את פירורי הבצק/הקרמבל
מפזרים על פירורי הקראמבל את השקדים הפרוסים
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית
אופים כחצי שעה עד ארבעים דקות כשהבצק למעלה משחים מוציאים
אמא'לה ואבאל'ה, לא מתאפקים ועם כף עושים פו פו וטועמים. הללויה!
אפשר לשים ליד קצפת או גלידה וניל ולהגיד תודה דולי על מתכון מצויין. שבת שלום.