Go Back Email Link
קרמבו אוראו ביתי בציפוי שוקולד

קרמבו אוראו ביתי בציפוי שוקולד

סוויט דולי
קרמבו אוראו ביתי שמכינים בבית בציפוי שוקולד
Prep Time 40 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 50 minutes
Course מתכונים לילדים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 4 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 40 ביסקוויטים אוראו
  • 200 גרם שוקולד חלב או מריר
  • 1 250 מל' שמנת מתוקה

Instructions
 

  • שמים סיר עם מים על האש כדי שהמים ירתחו
  • מפרידים ביצים, את החלבונים שמים בקערת מיקסר
  • מוסיפים סוכר, מערבבים הכל ביחד
  • כשהמים רותחים, מעבירים את קערת המיקסר לתוך המים הרותחים
  • מערבבים חמש דקות את הביצים עם הסוכר עד שהסוכר נמס ומוציאים את קערת המיקסר מסיר המים.
  • מעבירים את קערת המיקסר למיקסר ומפעילים את המיקסר על מהירות גבוהה
  • מקציפים את החלבונים עשר דקות לפחות
  • מוסיפים את הסוכר בטיפטופים לאט לאט וגם את סוכר הוניל
  • מקציפים עוד שתי דקות עד שהקצף יציב וחלק
  • טוחנים 10 עוגיות אוראו או דופקים עם פטיש שניצלים לפירורים
  • מוסיפים לבלילת החלבונים ומערבבים בעדינות
  • מסדרים את הביסקוויטים על משטח עבודה
  • מעבירים את קצף החלבונים לשקית זילוף ומזליפים על הביסקוויטים
  • לאחר שמסיימים, מעבירים את הקרמבו להקפאה לשעה - שעתיים
  • מרתיחים שמנת מתוקה, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד פנימה
  • מערבבים את השוקולד והשמנת לנוזל סמיך וכהה
  • מעבירים את השוקולד לכוס, מוציאים את הקרמבו מהמקפיא
  • טובלים כל קרמבו בתוך השוקולד.
  • אחרי הטבילה נותנים לשוקולד לטפטף ומעבירים שוב לקירור. שומרים את הקרמבו במקרר או במקפיא לא בחוץ.
  • יס! זה הזמן להנות מכל ביס מתוק!
Keyword קרמבו אוראו ביתי בציפוי שוקולד