מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
קרמבו אוראו ביתי בציפוי שוקולד

קינוח של תותים וקצפת קל הכנה תענוג להכין עם הילדים

שתף
הדפסה
קרמבו אוראו ביתי בציפוי שוקולד
מה צריך

4 חלבונים
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
20-25 ביסקוויטים
200 גרם שוקולד מריר/חלב
1 שמנת מתוקה – 250 מל'
1 חבילת אוראו

מה צריך

4 חלבונים
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
20-25 ביסקוויטים
200 גרם שוקולד מריר/חלב
1 שמנת מתוקה – 250 מל'
1 חבילת אוראו

קרמבו אוראו ביתי בציפוי שוקולד

קרמבו אוראו ביתי בציפוי שוקולד משהו קטן ומתוק, רעיון נהדר למשלוח מנות.

תכינו קרמבו בטעם אוראו עם ציפוי שוקולד, קופסה יפה עם סרט אדום וכמה שהילדים יאהבו לקבל את הקרמבו האלה!

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

 

בואו תראו איך מכינים קרמבו. סרטון איך מכינים קרמבו, תוכלו לראות שלב אחרי שלב איך מכינים

לפני המון שנים גרנו באפריקה ולא היו הרבה מצרכים בנמצא. אם הייתי מוצאת משהו טעים, ישר הייתי קונה את כל הקופסה כדי שיהיה לילדים.
ככה הבאתי להם קרמבו בפעם הראשונה. קניתי כמה קופסאות, שמחה שלילדים יהיה קרמבו.
הגדולה נתנה ביס וירקה את הקרמבו, השנייה אחריה אמרה שזה הדבר הכי מגעיל בעולם.

עברו כמה חודשים ובאנו לביקור בארץ והגדולה זוכרת שהיא נסעה על סקטים עם חברה כשהגישו לה קרמבו.
עד היום היא זוכרת את הביס הראשון מהקרמבו, כמה שהוא היה טעים. היא סיפרה לי שעד היום, כל פעם שהיא נותנת ביס בקרמבו, זה הזכרון הראשון שיש לה,
ילדה שנסעה על סקטים והביס הראשון הפריך והטעים שנגסה בקרמבו.

איזה זיכרון יש לכם מהקרמבו הראשון שאכלתם?

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן64 – מתכונים לווטצאפ

הפעם הקרמבו שלנו מלא בטעמים.
הקרמבו שלנו מעורבב עם ביסקווטים של אוראו
שמשביחים את טעמו.

קרמבו אוראו ביתי בציפוי שוקולד

מוצר חדש בחנות לכבוד הפסח

סדרת כלי האחסון מבית פודאפיל מציגה
את טכנולוגיית TWIST IT POINT –
שיא החדשנות בתחום כלי האחסון וארגון המטבח

הקופסאות עשויות פלסטיק
פתיחה ונעילה על-ידי סיבוב פשוט של הכפתור במרכז המכסה.

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

מחפשים מתכון לקרמבו וניל? בבקשה

קרמבו וניל בייתי מושלם

עוד המון מתכונים לעוגות תמצאו כאן
מתכונים לקינוחים מושחתים

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

קרמבו אוראו ביתי בציפוי שוקולד

קרמבו אוראו ביתי בציפוי שוקולד

 


קרמבו אוראו ביתי בציפוי שוקולד

קרמבו אוראו ביתי בציפוי שוקולד

סוויט דולי
קרמבו אוראו ביתי שמכינים בבית בציפוי שוקולד
זמן הכנה 40 דקות
זמן בישול/אפייה 10 דקות
זמן כולל 50 דקות
סוג מנה מתכונים לילדים
מטבח מטבח ישראלי

מה צריך
  

  • 4 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 40 ביסקוויטים אוראו
  • 200 גרם שוקולד חלב או מריר
  • 1 250 מל' שמנת מתוקה

איך מכינים
 

  • שמים סיר עם מים על האש כדי שהמים ירתחו
  • מפרידים ביצים, את החלבונים שמים בקערת מיקסר
  • מוסיפים סוכר, מערבבים הכל ביחד
  • כשהמים רותחים, מעבירים את קערת המיקסר לתוך המים הרותחים
  • מערבבים חמש דקות את הביצים עם הסוכר עד שהסוכר נמס ומוציאים את קערת המיקסר מסיר המים.
  • מעבירים את קערת המיקסר למיקסר ומפעילים את המיקסר על מהירות גבוהה
  • מקציפים את החלבונים עשר דקות לפחות
  • מוסיפים את הסוכר בטיפטופים לאט לאט וגם את סוכר הוניל
  • מקציפים עוד שתי דקות עד שהקצף יציב וחלק
  • טוחנים 10 עוגיות אוראו או דופקים עם פטיש שניצלים לפירורים
  • מוסיפים לבלילת החלבונים ומערבבים בעדינות
  • מסדרים את הביסקוויטים על משטח עבודה
  • מעבירים את קצף החלבונים לשקית זילוף ומזליפים על הביסקוויטים
  • לאחר שמסיימים, מעבירים את הקרמבו להקפאה לשעה - שעתיים
  • מרתיחים שמנת מתוקה, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד פנימה
  • מערבבים את השוקולד והשמנת לנוזל סמיך וכהה
  • מעבירים את השוקולד לכוס, מוציאים את הקרמבו מהמקפיא
  • טובלים כל קרמבו בתוך השוקולד.
  • אחרי הטבילה נותנים לשוקולד לטפטף ומעבירים שוב לקירור. שומרים את הקרמבו במקרר או במקפיא לא בחוץ.
  • יס! זה הזמן להנות מכל ביס מתוק!
Keyword קרמבו אוראו ביתי בציפוי שוקולד

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?