קרמבו וניל בייתי מושלם תכינו פעם אחת, תראו כמה זה טעים ותתמכרו לטעם. אני הכנתי פעמיים! בפעם הראשונה הכנתי העברתי לטעימות בין הילדים והנכדים.
בפעם השנייה הכנתי בשביל התמונות הנהדרות ולא יכולתי כמובן שלא לשחק עם הקרמבו.
כדי שתבינו ותראו כמה קל להכין קרמבו הכנתי לכם סרטון מדוייק איך הכנתי את הקרמבו.
קרמבו זו בהחלט התמכרות שלי.
כשהייתי בצבא עשינו תחרות מי יכול לאכול יותר קרמבואים, בוא נדלג על הקטע של המספר, אבל ברור לכם מי ניצחה כן?!
בניגוד לכל הסיפורים שאי אפשר לאכול יותר ממשהו, אחרי שאוכלים כמות מרובה ממנו, אצלי זה לא קרה, חבל. אני עדיין משוגעת על קרמבו והחורף הזה שנפל עלינו זרק אותי למטבח להכין קרמבו.
הכנתי קרמבו וניל שמכינים בבית, הכי פשוט הכי טעים.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
תמיד בקרמבו נשאלת השאלה מאיפה אתם מתחילים את הקרמבו מלמעלה או מהביסקוויט. כדי שיהיה מעניין הכנתי קרמבו עם שני סוגי ביסקוויטים. חלק הכנתי עם עוגיות אוראו וחלק עוגיות עם פצפוצי שוקולד.
ההפתעה היתה שהילדים אמרו שעוגיות האוראו עם הביסקוויטים לוקחות את תשומת לב מהקרמבו. "שימי ביסקוויט פשוט למטה אמא"
חוץ מהביסקוויטים כמובן, מכינים קצף מחלבונים של ביצים, קצף חזק מאד.
מפרידים ביצים, לחלבונים מוסיפים סוכר ומכינים אמבטיית מים או בשמה הידוע "בן מארי". שזה סיר עם מים על האש. המים רותחים, מעבירים את החלבונים עם הקערה לתוך הסיר.
מערבבים את החלבונים עד שהסוכר נמס. ככה איזה חמש עד שבע דקות.
כשהסוכר נמס, מעבירים את הקצף למיקסר. עשר דקות שלמות המיקסר יעבוד עד שהקצף שלכם יהיה בטון, לבן ומבריק.
אחרי שהחלבונים במצב יציב מאד, מסדרים ביסקוויטים ומזליפים על הביסקוויטים את החלבונים.
אחרי ההזלפה , מעבירים שעה או שעתיים למקפיא, שהקרמבואים יקפאו.
בינתיים מכינים שוקולד מומס או גאנש.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
כשהקרמבואים קפואים לגמרי, טובלים אותם בשוקולד, אחד אחרי השני.
שומרים אותם במקרר או במקפיא. זהו.
הקרמבו שלכם מוכנים.
מבצע קופסאות למטבח
רוצים קרמבו בטעם מוקה?
תערבבו את קצף החלבונים עם גאנש שוקולד כשהוא קר ובזהירות
שלא ישבר.
רוצים קרמבו טבעוני? בבקשה
תכינו קצף ביצים ממי חומוס
בבקשה תוכלו לראות כאן איך הכנתי
מרנג טבעוני
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן 59 – מתכונים לווטצא'פ
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
קרמבו וניל בייתי מושלם
————–
קרמבו וניל בייתי מושלם
סוויט דוליIngredients
- 4 חלבונים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 20-25 ביסקוויטים
- 200 גרם שוקולד
- 1 250 מל שמנת מתוקה
Instructions
- שמים סיר עם מים על האש כדי שהמים ירתחו
- מפרידים ביצים, את החלבונים שמים בקערת מיקסר
- מוסיפים סוכר, מערבבים הכל ביחד
- כשהמים רותחים, מעבירים את קערת המיקסר לתוך המים הרותחים
- מערבבים חמש דקות את הביצים עם הסוכר עד שהסוכר נמס ומוציאים את קערת המיקסר מסיר המים.
- מעבירים את קערת המיקסר למיקסר ומפעילים את המיקסר על מהירות גבוהה
- עשר דקות לפחות מקציפים עד שהקצף נעשה בהיר ותפוח
- מוסיפים את סוכר הוניל ומקצפים עוד שתי דקות
- מסדרים את הביסקוויטים ומזליפים את קצף החלבונים על הביסקוויטים
- לאחר שמסיימים, מעבירים את הקרמבו להקפאה לשעה - שעתיים
- ממיסים שוקולד במיקרו בפולסים קצרים או מכינים גאנש שוקולד
- מרתיחים שמנת מתוקה, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד פנימה
- נותנים לשוקולד לעמוד קצת בתוך השמנת ומערבבים הכל ביחד עד שיש לנו שוקולד נוזלי וסמיך
- מעבירים את השוקולד לכוס, מוציאים את הקרמבו מהמקפיא
- טובלים כל קרמבו בתוך השוקולד.
- אחרי הטבילה נותנים לשוקולד לטפטף ומעבירים שוב לקירור. שומרים את הקרמבו במקרר או במקפיא לא בחוץ.
- יואו איזה כיף זה! שיהיה לכם חורף מהנה!