Go Back Email Link
קרמבו וניל בייתי מושלם

קרמבו וניל בייתי מושלם

סוויט דולי
מדריך מדויק עם סרטון הסבר איך מכינים קרמבו וניל בייתי
Prep Time 30 minutes
Cook Time 5 minutes
Total Time 35 minutes
Course מתכונים לקינוחים אישים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 4 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 20-25 ביסקוויטים
  • 200 גרם שוקולד
  • 1 250 מל שמנת מתוקה

Instructions
 

  • שמים סיר עם מים על האש כדי שהמים ירתחו
  • מפרידים ביצים, את החלבונים שמים בקערת מיקסר
  • מוסיפים סוכר, מערבבים הכל ביחד
  • כשהמים רותחים, מעבירים את קערת המיקסר לתוך המים הרותחים
  • מערבבים חמש דקות את הביצים עם הסוכר עד שהסוכר נמס ומוציאים את קערת המיקסר מסיר המים.
  • מעבירים את קערת המיקסר למיקסר ומפעילים את המיקסר על מהירות גבוהה
  • עשר דקות לפחות מקציפים עד שהקצף נעשה בהיר ותפוח
  • מוסיפים את סוכר הוניל ומקצפים עוד שתי דקות
  • מסדרים את הביסקוויטים ומזליפים את קצף החלבונים על הביסקוויטים
  • לאחר שמסיימים, מעבירים את הקרמבו להקפאה לשעה - שעתיים
  • ממיסים שוקולד במיקרו בפולסים קצרים או מכינים גאנש שוקולד
  • מרתיחים שמנת מתוקה, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד פנימה
  • נותנים לשוקולד לעמוד קצת בתוך השמנת ומערבבים הכל ביחד עד שיש לנו שוקולד נוזלי וסמיך
  • מעבירים את השוקולד לכוס, מוציאים את הקרמבו מהמקפיא
  • טובלים כל קרמבו בתוך השוקולד.
  • אחרי הטבילה נותנים לשוקולד לטפטף ומעבירים שוב לקירור. שומרים את הקרמבו במקרר או במקפיא לא בחוץ.
  • יואו איזה כיף זה! שיהיה לכם חורף מהנה!
Keyword קרמבו וניל בייתי מושלם