שמים סיר עם מים על האש כדי שהמים ירתחו
מפרידים ביצים, את החלבונים שמים בקערת מיקסר
מוסיפים סוכר, מערבבים הכל ביחד
כשהמים רותחים, מעבירים את קערת המיקסר לתוך המים הרותחים
מערבבים חמש דקות את הביצים עם הסוכר עד שהסוכר נמס ומוציאים את קערת המיקסר מסיר המים.
מעבירים את קערת המיקסר למיקסר ומפעילים את המיקסר על מהירות גבוהה
עשר דקות לפחות מקציפים עד שהקצף נעשה בהיר ותפוח
מוסיפים את סוכר הוניל ומקצפים עוד שתי דקות
מסדרים את הביסקוויטים ומזליפים את קצף החלבונים על הביסקוויטים
לאחר שמסיימים, מעבירים את הקרמבו להקפאה לשעה - שעתיים
ממיסים שוקולד במיקרו בפולסים קצרים או מכינים גאנש שוקולד
מרתיחים שמנת מתוקה, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד פנימה
נותנים לשוקולד לעמוד קצת בתוך השמנת ומערבבים הכל ביחד עד שיש לנו שוקולד נוזלי וסמיך
מעבירים את השוקולד לכוס, מוציאים את הקרמבו מהמקפיא
טובלים כל קרמבו בתוך השוקולד.
אחרי הטבילה נותנים לשוקולד לטפטף ומעבירים שוב לקירור. שומרים את הקרמבו במקרר או במקפיא לא בחוץ.
יואו איזה כיף זה! שיהיה לכם חורף מהנה!