Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
קרפצ'יו בטטה ללא גלוטן קל הכנה
סוויט דולי
קרפצ'יו בטטה ללא גלוטן קל הכנה וטעים כל כך!
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
40
minutes
mins
Total Time
50
minutes
mins
Course
מתכונים טבעוניים
Cuisine
מטבח ישראלי
Ingredients
2
כוסות
בטטה מעוכה
2
כפות
טחינה
1
כפית
מלח
חצי
כפית
פלפל שחור גרוס
1
כף
שומשום
Instructions
מבשלים את הבטטות עד לריכוך
מסננים אותן מהמים ונותנים למים לטפטף
מועכים את הבטטות היטב
מוסיפים טחינה מלח ומערבבים למחית אחידה
משמנים נייר אפייה ומעבירים את המחית לנייר האפיה
מועכים את תערובת הבטטה על נייר האפייה למשטח דק
מפזרים פלפל שחור גרוס מעל ושומשום
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים ואופים כחצי שעה עד שהקרפצ'יו שלנו משחים
חותכים ומגישים - בתיאבון!
Keyword
קרפצ'יו בטטה ללא גלוטן קל הכנה