Go Back Email Link
קרפצ'יו בטטה ללא גלוטן קל הכנה

קרפצ'יו בטטה ללא גלוטן קל הכנה

סוויט דולי
קרפצ'יו בטטה ללא גלוטן קל הכנה וטעים כל כך!
Prep Time 10 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 50 minutes
Course מתכונים טבעוניים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 2 כוסות בטטה מעוכה
  • 2 כפות טחינה
  • 1 כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף שומשום

Instructions
 

  • מבשלים את הבטטות עד לריכוך
  • מסננים אותן מהמים ונותנים למים לטפטף
  • מועכים את הבטטות היטב
  • מוסיפים טחינה מלח ומערבבים למחית אחידה
  • משמנים נייר אפייה ומעבירים את המחית לנייר האפיה
  • מועכים את תערובת הבטטה על נייר האפייה למשטח דק
  • מפזרים פלפל שחור גרוס מעל ושומשום
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים ואופים כחצי שעה עד שהקרפצ'יו שלנו משחים
  • חותכים ומגישים - בתיאבון!
Keyword קרפצ'יו בטטה ללא גלוטן קל הכנה