Go Back Email Link
קרפצ'יו זוקיני בתנור בעשר דקות

קרפצ'יו זוקיני בתנור בעשר דקות

סוויט דולי
קרפצ'יו זוקיני בתנור בעשר דקות ללא גלוטן קל הכנה
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Course מתכונים לשבועות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 2 זוקיני
  • 1 בצל סגול
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • רבע כוס קמח תירס דק
  • רבע כוס קורנפלור
  • 100 מל מים
  • 2 כפות שמן זית
  • 50 גרם פרמז'ן טחון
  • 2 כפות קורנפלוק

Instructions
 

  • שוטפים את הזוקיני ופורסים לפרוסות דקות דקות
  • מקלפים את הבצל הסגול ופורסים לפרוסות דקות שמים את המצרכים בקערה אחת
  • מפזרים מלח ופלפל שחור ומערבבים
  • מוסיפים את קמח התירס ואת הקורנפלור ומערבבים יחד עם הירקות בקערה
  • מוסיפים את המים ומערבבים הכל ביחד
  • משטחים נייר אפייה בתבנית ומשמנים עם שמן זית
  • מפזרים את הירקות בשכבה שטוחה בתבנית
  • מערבבים את הפרמז'ן והקורנפלור ביחד ומפזרים על הירקות
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כשלושים דקות. בתיאבון!
Keyword אוזן המן ענקית עם ממתקים