קרפצ'יו זוקיני בתנור בעשר דקות, מנה ללא גלוטן שתהייה תוספת חגיגית ונהדרת לחג. שכבת זוקיני דקה עם פרוסות בצל סגול קריספית ונהדרת, מתאימה בול לאירוח בחג.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
הכנתי לכם סרטון הדגמה איך מכינים
את המתכון הנהדר הזה מצאתי אל איטלקיה משגעת בשם Chiara ואיך שראיתי אותו ידעתי שהוא בשבילנו לחג, לאלה שלא אוהבים לעבוד קשה אבל יש להם יופי של תוספת לחג בעשר דקות עבודה. שכבות של זוקיני מעורבבות עם בצל סגול, משטחים על תבנית ולתנור.
ההבדל היחידי, האיטלקייה שלנו אמרה לשים קמח אורז ואני שמתי קמח תירס דק. תשטחו את הירקות שכבה דקה על התבנית.
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
התבנית יוצאת מהתנור, חותכים לפרוסות ומגישים. פנטסטי! כשהקרפצ'יו זוקיני שלנו יוצא מהתנור, הוא קריספי ונהדר אבל נשאר חצי ושמרתי במקרר. למחרת הוא כבר לא היה קריספי אבל עדיין היה משגע בטעמו. אני מספרת לכם את זה כי אני יודעת שתשאלו אם אפשר להקפיא, אני לא הייתי ממליצה להקפיא, כן אפשר להכין יום לפני ולחמם לפני ההגשה. אין הרבה מצרכים במתכון הזה אבל מה שנותן את הטעם זה הפרזמן שמפוזר למעלה.
מחפשים עוד מתכונים לירקות? בבקשה
מתכונים לירקות
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
כל פעם אחרי השימוש למדיח ויצאה מבריקה! ממליצה בחום
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אמרתי לכם, עשר דקות ויש לכם תוספת נהדרת לשבועות
קרפצ'יו זוקיני בתנור בעשר דקות
קרפצ'יו זוקיני בתנור בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 2 זוקיני
- 1 בצל סגול
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- רבע כוס קמח תירס דק
- רבע כוס קורנפלור
- 100 מל מים
- 2 כפות שמן זית
- 50 גרם פרמז'ן טחון
- 2 כפות קורנפלוק
Instructions
- שוטפים את הזוקיני ופורסים לפרוסות דקות דקות
- מקלפים את הבצל הסגול ופורסים לפרוסות דקות שמים את המצרכים בקערה אחת
- מפזרים מלח ופלפל שחור ומערבבים
- מוסיפים את קמח התירס ואת הקורנפלור ומערבבים יחד עם הירקות בקערה
- מוסיפים את המים ומערבבים הכל ביחד
- משטחים נייר אפייה בתבנית ומשמנים עם שמן זית
- מפזרים את הירקות בשכבה שטוחה בתבנית
- מערבבים את הפרמז'ן והקורנפלור ביחד ומפזרים על הירקות
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כשלושים דקות. בתיאבון!