מתכונים

קרפצ'יו זוקיני בתנור בעשר דקות

קרפצ'יו זוקיני בתנור בעשר דקות ללא גלוטן, תוספת נהדר לחג השבועות

שתף
הדפסה
קרפצ'יו זוקיני בתנור בעשר דקות
מה צריך

2 זוקיני
1 בצל סגול
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
רבע כוס קמח תירס דק
רבע כוס קורנפלור
100 מל' מים
שמן זית
50 גרם פרמזן טחון
2 כפות קורנפלור

מה צריך

2 זוקיני
1 בצל סגול
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
רבע כוס קמח תירס דק
רבע כוס קורנפלור
100 מל' מים
שמן זית
50 גרם פרמזן טחון
2 כפות קורנפלור

קרפצ'יו זוקיני בתנור בעשר דקות

קרפצ'יו זוקיני בתנור בעשר דקות, מנה ללא גלוטן שתהייה תוספת חגיגית ונהדרת לחג. שכבת זוקיני דקה עם פרוסות בצל סגול קריספית ונהדרת, מתאימה בול לאירוח בחג.

בואו לעקוב אחרי באינסטוש  –
האינסטגרם של סוויטדולי

 

הכנתי לכם סרטון הדגמה איך מכינים

 

 

את המתכון הנהדר הזה מצאתי אל איטלקיה משגעת בשם Chiara ואיך שראיתי אותו ידעתי שהוא בשבילנו  לחג, לאלה שלא אוהבים לעבוד קשה אבל יש להם יופי של תוספת לחג בעשר דקות עבודה. שכבות של זוקיני מעורבבות עם בצל סגול, משטחים על תבנית ולתנור.

ההבדל היחידי, האיטלקייה שלנו אמרה לשים קמח אורז ואני שמתי קמח תירס דק. תשטחו את הירקות שכבה דקה על התבנית.

קרפצ'יו זוקיני בתנור בעשר דקות

 

עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות

התבנית יוצאת מהתנור, חותכים לפרוסות ומגישים. פנטסטי! כשהקרפצ'יו זוקיני שלנו יוצא מהתנור, הוא קריספי ונהדר אבל נשאר חצי ושמרתי במקרר. למחרת הוא כבר לא היה קריספי אבל עדיין היה משגע בטעמו. אני מספרת לכם את זה כי אני יודעת שתשאלו אם אפשר להקפיא, אני לא הייתי ממליצה להקפיא, כן אפשר להכין יום לפני ולחמם לפני ההגשה. אין הרבה מצרכים במתכון הזה אבל מה שנותן את הטעם זה הפרזמן שמפוזר למעלה.

קרפצ'יו זוקיני בתנור בעשר דקות

 

מחפשים עוד מתכונים לירקות? בבקשה
מתכונים לירקות

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ

 

קרפצ'יו זוקיני בתנור בעשר דקות

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

התבנית שהכנתי איתה את הכרובית
כל פעם אחרי השימוש למדיח ויצאה מבריקה! ממליצה בחום

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

אמרתי לכם, עשר דקות ויש לכם תוספת נהדרת לשבועות

קרפצ'יו זוקיני בתנור בעשר דקות

קרפצ'יו זוקיני בתנור בעשר דקות

 


קרפצ'יו זוקיני בתנור בעשר דקות

סוויט דולי
קרפצ'יו זוקיני בתנור בעשר דקות ללא גלוטן קל הכנה
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Course מתכונים לשבועות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 2 זוקיני
  • 1 בצל סגול
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • רבע כוס קמח תירס דק
  • רבע כוס קורנפלור
  • 100 מל מים
  • 2 כפות שמן זית
  • 50 גרם פרמז'ן טחון
  • 2 כפות קורנפלוק

Instructions
 

  • שוטפים את הזוקיני ופורסים לפרוסות דקות דקות
  • מקלפים את הבצל הסגול ופורסים לפרוסות דקות שמים את המצרכים בקערה אחת
  • מפזרים מלח ופלפל שחור ומערבבים
  • מוסיפים את קמח התירס ואת הקורנפלור ומערבבים יחד עם הירקות בקערה
  • מוסיפים את המים ומערבבים הכל ביחד
  • משטחים נייר אפייה בתבנית ומשמנים עם שמן זית
  • מפזרים את הירקות בשכבה שטוחה בתבנית
  • מערבבים את הפרמז'ן והקורנפלור ביחד ומפזרים על הירקות
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כשלושים דקות. בתיאבון!
Keyword אוזן המן ענקית עם ממתקים

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים