Go Back Email Link
קרפצ'יו חצילים בעשר דקות

קרפצ'יו חצילים בעשר דקות

סוויט דולי
קרפצ'יו חצילים בעשר דקות קל הכנה וטעים
Prep Time 20 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים לסלטים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 חציל
  • 1 כף שמן זית
  • 2 כפות טחינה גולמית
  • 1 כף סילן
  • מלח
  • 50 גרם שקדים מולבנים

Instructions
 

  • קולים חציל על האש או אופים בתנור בחום של 180 מעלות עד שהחציל מוכן
  • ניתן גם לחורר את החציל ולשים בתוכנית גריל בנינג'ה
  • כשהחציל מוכן ורך, מקלפים את הקליפה ומניחים על משטח עבודה
  • קוצצים עם סכין את החציל דק דק ומעבירים לתבנית הגשה
  • מזליפים מעל שמן זית, מפזרים מעט מלח
  • מזליפים את הטחינה הגולמית והסילן
  • את השקדים המולבנים קולים כמה דקות על מחבת חם ומפזרים על החציל
  • מגישים לשולחן ובתיאבון.
Keyword קרפצ'יו חצילים בעשר דקות