קרפצ'יו חצילים בעשר דקות

קרפצ'יו חצילים בעשר דקות הלהיט החדש והטעים על השולחן שלכם

שתף
הדפסה
קרפצ'יו חצילים בעשר דקות
מה צריך

1 חציל
שמן זית
2 כפות טחינה גולמית
1 כף  סילן
מלח
שקדים פרוסים מולבנים

מה צריך

1 חציל
שמן זית
2 כפות טחינה גולמית
1 כף  סילן
מלח
שקדים פרוסים מולבנים

קרפצ'יו חצילים בעשר דקות

קרפצ'יו חצילים בעשר דקות, הלהיט החדש על השולחן שלכם ולא תאמינו כמה קל להכין אותה.

כשאתם מגיעים למסעדה ואומרים לכם קרפצ'יו חציל אתם חושבים, מה עובדים עלי? כולה סלט חצילים בצורה אחרת. אז נכון, אתם לא טועים אבל כשהאורחים שלכם ישאלו מה זה הסלט הזה, ואתם תגידו, קרפצ'יו חצילים, אין ספק כולם יסתכלו עליכם בהתפעלות ולא ידעו שהכנתם את זה בעשר דקות.

אני אפיתי את החציל בנינג'ה, חציל שנצלה עד שהוא רך ומתקתק.  אתם פורסים אותו דק דק, ממש כמו עלי כותרת, ומסדרים אותו על צלחת. מעל, אתם מזלפים טחינה חלקה, קצת סילן, טיפת שמן זית.

העבודה היא עם השקדים המולבנים שקולים אותם על מחבת ומפזרים מעל. זהו. מוכן.

השילוב הזה של טעמים ומרקמים הוא פשוט חגיגה בפה: הרכות של החציל, הקרמיות של הטחינה והסילן. מנה קלילה, בריאה, וכל כך מרשימה! היא מושלמת לאירוח, ומאד חגיגית לשולחן החג.

קרפצ'יו חצילים הוא לא רק אוכל, הוא חוויה של ממש. זו ההזדמנות שלכם להכין מנה שהיא גם יפה לעין וגם פשוט יוצאת דופן בטעמה. קדימה, רוצו למטבח! אתם לא תתחרטו.

קרפצ'יו חצילים בעשר דקות

 

בואו לעקוב אחרי באינסטוש  –
האינסטגרם של סוויטדולי

 

מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

קרפצ'יו חצילים בעשר דקות

את הסלט הכנתי עם המנדולינה שעזרה לי להכין גפרורים מהגזר

מנדולינה משולבת שמונה ב – 1

2 סטים של מנדולינה משולבת שמונה ב – 1 – בהנחה! לפרטים ורכישה

מנדולינה משולבת שמונה ב – 1

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

קרפצ'יו חצילים בעשר דקות

 


קרפצ'יו חצילים בעשר דקות

סוויט דולי
קרפצ'יו חצילים בעשר דקות קל הכנה וטעים
Prep Time 20 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים לסלטים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 חציל
  • 1 כף שמן זית
  • 2 כפות טחינה גולמית
  • 1 כף סילן
  • מלח
  • 50 גרם שקדים מולבנים

Instructions
 

  • קולים חציל על האש או אופים בתנור בחום של 180 מעלות עד שהחציל מוכן
  • ניתן גם לחורר את החציל ולשים בתוכנית גריל בנינג'ה
  • כשהחציל מוכן ורך, מקלפים את הקליפה ומניחים על משטח עבודה
  • קוצצים עם סכין את החציל דק דק ומעבירים לתבנית הגשה
  • מזליפים מעל שמן זית, מפזרים מעט מלח
  • מזליפים את הטחינה הגולמית והסילן
  • את השקדים המולבנים קולים כמה דקות על מחבת חם ומפזרים על החציל
  • מגישים לשולחן ובתיאבון.
Keyword קרפצ'יו חצילים בעשר דקות

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים