שמים את כל המצרכים היבשים בקערה ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים שמן ומערבבים
מוסיפים מים ומערבבים לבלילה אחידה
מניחים בצד לעשרים דקות שהבלילה תתייצב
מחלקים את הבלילה ל-2, נשתמש כל פעם במחצית מהכמות
על נייר אפייה מניחים מחצית מהבלילה, מניחים מעל עוד נייר אפייה ומשטחים
אפשר עם מערוך קטן לשטח ממש ממש דק
מורידים את נייר האפייה ומהדקים היטב עם הידיים ומשטחים
לתנור שחומם מראש ל - 160 מעלות מכניסים את התבנית
אופים כשעה, אחרי שעה פותחים את התנור ובודקים את הקרקר
אם הקצוות יבשים, שוברים את הקצוות אבל מחזירים את הקרקר לאפייה
אם האמצע עוד טיפה רטוב, משאירים לעוד רבע שעה או יותר עד שהקרקר יבש לחלוטין
כשהקרקר יבש לחלוטין, מוציאים ומכניסים את התבנית השניה. הם נהדרים וממכרים. בתיאבון!