קרקרים מלוחים ללא גלוטן הם קרקרים ממכרים – ראו הוזהרתם. אי אפשר להפסיק לטעום אותם, לנשנש אותם, טועמים, מניחים וחוזרים אליהם. לוקחים ביס, ועוד ביס, הפריכות, הדקות, הטעמים הנהדרים והשוס – הם ללא גלוטן.
הם גם טבעונים! השוס היותר גדול – הקלות של ההכנה שלהם. שמים את כל המצרכים בקערה מערבבים והיידה לתנור.
הקרקרים עם מגוון של דגנים מלאים, וזרעים, מה שהופך אותם למקור טוב לסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים. הקרקרים הם ללא גלוטן עם מגוון רחב של טעמים ומרקמים.
הכנת קרקרים בבית מאפשרת שליטה מלאה על הרכיבים, כך שתוכלו להתאים אותם לטעמכם האישי ולצרכים התזונתיים שלכם.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
בואו תראו כמה קל להכין אותם – סרטון
שמים את כל המצרכים בקערה אחת ומערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה
אחרי שהבלילה מוכנה משטחים אותה דק דק בתבנית אפייה אמרתי דק! הכי קל, מחלקים את הבלילה לשני חלקים, מרדדים בין שני ניירות אפייה ומשטחים היטב היטב עם הידיים, שהבלילה תהייה דקה.
טיפ נוסף – תעבדו עם ידיים רטובות זה עוזר מאד.
בתגובות תוכלו לראות שצביה סיפרה שהחליפה את הקמח לשיבולת שועל ויצא מצויין.
תראו את הדקות של הקרקר שלנו – מושלם!
מחפשים עוד מתכונים ללחם ולחמניות? בבקשה
מתכונים ללחם ולחמניות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
מבצע בלעדי בסוויט דולי!
המנדולינה ששברה את הרשת חזרה למלאי!
רוצים לקנות סט מנדולינות בהנחה? בבקשה
קרקרים מלוחים ללא גלוטן
קרקרים מלוחים ללא גלוטן
סוויט דוליIngredients
- 1 כוס קמח תירס
- 1 כוס גרעיני חמניה
- חצי כוס גרעיני דלעת
- חצי כוס שומשום לבן
- חצי כוס שומשום קלוי
- חצי כוס גרעיני צ'יה
- 1 כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
- רבע כוס שמן
- 2 כוסות מים
Instructions
- שמים את כל המצרכים היבשים בקערה ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים שמן ומערבבים
- מוסיפים מים ומערבבים לבלילה אחידה
- מניחים בצד לעשרים דקות שהבלילה תתייצב
- מחלקים את הבלילה ל-2, נשתמש כל פעם במחצית מהכמות
- על נייר אפייה מניחים מחצית מהבלילה, מניחים מעל עוד נייר אפייה ומשטחים
- אפשר עם מערוך קטן לשטח ממש ממש דק
- מורידים את נייר האפייה ומהדקים היטב עם הידיים ומשטחים
- לתנור שחומם מראש ל - 160 מעלות מכניסים את התבנית
- אופים כשעה, אחרי שעה פותחים את התנור ובודקים את הקרקר
- אם הקצוות יבשים, שוברים את הקצוות אבל מחזירים את הקרקר לאפייה
- אם האמצע עוד טיפה רטוב, משאירים לעוד רבע שעה או יותר עד שהקרקר יבש לחלוטין
- כשהקרקר יבש לחלוטין, מוציאים ומכניסים את התבנית השניה. הם נהדרים וממכרים. בתיאבון!
אפשר להחליף את התירס פולנטה בקמח לירן דק לבן?
אני לא מכירה את הקמח של לירן. סורי
אפשר עם שיבולת שועל במקום קמח, אני עשיתי ויצא מעולה
יופי! אציין במתכון. תודה רבה
הי האם אפשר להחליף בשמן זית ואת הקמח הקמח שיבות שועל או קמח שקדים. תודה
יכולה להחליף את השמן. וכן. אפשר להחליף את הקמח לקמחים שציינת. בהצלחה. אשמח לשמוע אם הכנת(:
אפשר להחליף לקמח חומוס?
כן