שמים בקערה את הקמח, המלח והגרעינים ומערבבים
מוסיפים שמן ומערבבים מעט, מוסיפים את המים ולשים לעיסה אחידה
מניחים נייר אפייה מקמחים אותו ומעבירים את הבצק אליו
לשים עם הקמח שעל הנייר ויוצרים מלבן אותו מחלקים לשלושה חלקים כדי שיהיה יותר קל לעבוד
על נייר אפייה מקמחים מעט ומניחים יחידת בצק, מניחים נייר אפייה ובין שני ניירות אפייה מרדדים את הבצק לדק-דק-דק
מורידים נייר אפייה ומעבירים לתבנית אפייה
אפשר לפזר מעט מלח גס על הקרקר - יוצא משובח
אותו דבר מכינים את שני חלקי הבצק. בין שני ניירות אפיה מרדדים את הבצק
אני פיזרתי מעל כאמור, מלח גס, על אחד פיזרתי בזיליקום יבש, את השלישי השארתי בלי כלום.
התבלנים מוסיפים מאד לקרקרים. תנסו.
לתנור שחומם מרש ל 180 מעלות מכניסים את הקרקרים ואופים 15 דקות
מוציאים מהתנור, וחותכים לפסים ואחרי זה לריבועים מורידים ל 150 מעלות ומחזירים לתנור
אופים עוד כארבעים דקות עד שהקרקרים ממש יבשים