קרקר כוסמין מלא בעשר דקות בריא, טבעוני וטעים אש! מכינים את הקרקר בקערה, מערבבים הכל ביד עשר דקות והקרקר שלכם מוכן לתנור. מושלם!
כשאתם מכינים את הקרקרים בבית, אתם בוחרים בדיוק את המרכיבים שאתם רוצים להוסיף. תוכלו לבחור בקמח כוסמין מלא איכותי, שמן זית, זרעים, עשבי תיבול ותבלינים טריים, וכך ליצור קרקרים בריאים וטעימים יותר.
קלות ההכנה נהדרת ואני פיזרתי מעל הקרקרים קצת מלח גס, קצת בזיליקום יבש – תשמעו יצא טעים אש! בהחלט אי אפשר היה להפסיק לטעום.
כוסמין מלא עשיר בסיבים תזונתיים, המסייעים לשמור על מערכת עיכול בריאה, לתחושת שובע ממושכת ולשליטה במשקל.
היידה בואו תראו כמה קל להכין ואתם תהנו מקרקרים נהדרים.
בואו לסטורי שלי תראו איך הכנתי בדיוק כאן
האינסטגרם של סוויט
את הקרקרים מכינים בקערה, מקמחים נייר אפייה ושמים חלק מהבצק ומרדדים בין שני ניירות אפייה לבצק דק-דק ולתנור.
ככה הקרקר נראה לפני האפייה, שמתי שניים בתבנית אחת.
התבנית יצאה מהתנור
ותראו כמה דק הקרקר
לכבוד השנה החדשה יש לכם הטבה בלעדית שווה במיוחד!
🌺🌺🌺 30% הנחה!!!
על צמידי הרצועות באתר של תכשיטי Out-Dare ליומיים בלבד!!
קוד קופון לקבלת ההטבה:
dooly2024
לכל הצמידים שבמבצע👇
צמידי רצועות
מחפשים עוד מתכונים ללחם ולחמניות? בבקשה
מתכונים ללחם ולחמניות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
קרקר כוסמין מלא בעשר דקות
קרקר כוסמין מלא בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 1 כוס קמח כוסמין מלא
- 1 כפית מלח
- חצי כוס גרעיני חמניה
- חצי כוס גרעיני דלעת
- חצי כוס שמן
- חצי כוס מים
לציפוי מעל
- מעט מלח גס, מעט אורגנו מיובש
Instructions
- שמים בקערה את הקמח, המלח והגרעינים ומערבבים
- מוסיפים שמן ומערבבים מעט, מוסיפים את המים ולשים לעיסה אחידה
- מניחים נייר אפייה מקמחים אותו ומעבירים את הבצק אליו
- לשים עם הקמח שעל הנייר ויוצרים מלבן אותו מחלקים לשלושה חלקים כדי שיהיה יותר קל לעבוד
- על נייר אפייה מקמחים מעט ומניחים יחידת בצק, מניחים נייר אפייה ובין שני ניירות אפייה מרדדים את הבצק לדק-דק-דק
- מורידים נייר אפייה ומעבירים לתבנית אפייה
- אפשר לפזר מעט מלח גס על הקרקר - יוצא משובח
- אותו דבר מכינים את שני חלקי הבצק. בין שני ניירות אפיה מרדדים את הבצק
- אני פיזרתי מעל כאמור, מלח גס, על אחד פיזרתי בזיליקום יבש, את השלישי השארתי בלי כלום.
- התבלנים מוסיפים מאד לקרקרים. תנסו.
- לתנור שחומם מרש ל 180 מעלות מכניסים את הקרקרים ואופים 15 דקות
- מוציאים מהתנור, וחותכים לפסים ואחרי זה לריבועים מורידים ל 150 מעלות ומחזירים לתנור
- אופים עוד כארבעים דקות עד שהקרקרים ממש יבשים
אפשרות נוספת
- ניתן להכניס את הקרקרים מההתחלה לתנור שחומם ל 150 מעלות ולאפות כשעה. כשמוציאים עם סכין חד חותכים את הקרקרים לריבועים או עם הידיים לצורה חופשית. נהדרים.