יוצקים מעט שמן למחבת, קוצצים את הבצל ומטגנים אבל לא ממש שחום, זהוב כזה
כשהבצל מוכן, מורידים את המחבת מהאש
מבשלים את תפוחי האדמה ללא הקליפה עד שהם רכים אבל לא נמעכים
אפשרות אחרת - עוטפים את תפוחי האדמה בנייר סופג ושמים במיקרו לשלוש דקות
מוציאים בזהירות כי זה חם, מקררים ומקלפים את הקליפה
חותכים את תפוחי האדמה לריבועים קטנים, מוסיפים את הבצל המטוגן ומערבבים הכל ביחד
טורפים את הביצים ומערבבים עם תפוחי האדמה ומוסיפים מלח ופלפל שחור
אם אתם אוהבים - אפשר להוסיף כל תבלין שעולה על דעתכם.
משמנים מחבת וכשהשמן חם יוצקים את הבלילה למחבת
מבשלים על אש בינונית עד שהשכבה למטה משחימה
לוקחים צלחת, מכסים את המחבת, אומרים אחת שתיים ושלוש - והופכים
ומחליקים שוב למחבת וממשיכים לטגן את הרושטי הטעים שלנו
מגישים חם ונהנים מכל ביס. בתיאבון!