Go Back Email Link
רושטי לביבת תפוחי אדמה במחבת

רושטי לביבת תפוחי אדמה במחבת

סוויט דולי
רושטי לביבת תפוחי אדמה במחבת נפלאה שמכינים בעשרים דקות
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 20 minutes
Course מתכונים לתפוחי אדמה
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 2 תפוחי אדמה
  • 3 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 בצל

Instructions
 

  • יוצקים מעט שמן למחבת, קוצצים את הבצל ומטגנים אבל לא ממש שחום, זהוב כזה
  • כשהבצל מוכן, מורידים את המחבת מהאש
  • מבשלים את תפוחי האדמה ללא הקליפה עד שהם רכים אבל לא נמעכים
  • אפשרות אחרת - עוטפים את תפוחי האדמה בנייר סופג ושמים במיקרו לשלוש דקות
  • מוציאים בזהירות כי זה חם, מקררים ומקלפים את הקליפה
  • חותכים את תפוחי האדמה לריבועים קטנים, מוסיפים את הבצל המטוגן ומערבבים הכל ביחד
  • טורפים את הביצים ומערבבים עם תפוחי האדמה ומוסיפים מלח ופלפל שחור
  • אם אתם אוהבים - אפשר להוסיף כל תבלין שעולה על דעתכם.
  • משמנים מחבת וכשהשמן חם יוצקים את הבלילה למחבת
  • מבשלים על אש בינונית עד שהשכבה למטה משחימה
  • לוקחים צלחת, מכסים את המחבת, אומרים אחת שתיים ושלוש - והופכים
  • ומחליקים שוב למחבת וממשיכים לטגן את הרושטי הטעים שלנו
  • מגישים חם ונהנים מכל ביס. בתיאבון!
Keyword רושטי לביבת תפוחי אדמה במחבת