רושטי לביבת תפוחי אדמה במחבת, זו לביבת תפוחי אדמה, שנחשב למאכל מסורתי בשוויץ. אני הכנתי את הרושטי על מחבת. אם אתם מחפשים מאכל טעים, פשוט להכנה ומזין, רושטי הוא בחירה מצוינת.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם
האינסטגרם של סוויטדולי
אצלי הכל התחיל שנשארו לי תפוחי אדמה והחלטתי להכין את הרושטי. אם אתם רוצים להעשיר את הלביבה שלכם, אפשר להוסיף כמובן גבינות או שמנת לבישול, אני הלכתי על הנטורל, מתכון בסיסי וקלאסי.
הטריק על מנת שהרושטי שלנו יהיה טעים, מבשלים קודם את תפוחי האדמה אבל לא שיהיה רכים מדי. הנה טריק היסטרי להכנת תפוחי אדמה במהירות שיהיו רכים.
עוטפים 2-3 תפוחי אדמה בנייר סופג ושמים במיקרוגל בערך שלוש דקות, תלוי בחוזק של המיקרו שלכם. מוציאים בזהירות כי תפוחי האדמה חמים, מורידים את הנייר והפלא ופלא, הנה תפוחי אדמה כמו של מדורה, רכים אבל לא מדי.
תקלפו את תפוחי האדמה ותחתכו לקוביות, מערבבים הכל ביחד ושמים לטיגון במחבת
אחרי שהשכבה התחתונה שחומה הופכים עם צלחת את הרושטי שלנו
מחליקים בחזרה למחבת וממשיכים לטגן,
בואו ל האינסטגרם של סוויטדולי
ותראו אותי בלייב הופכת את הרושטי
ממשיכים לטגן את הרושטי עד שהשכבה התחתונה מוכנה
אפשר להוסיף ליד שמנת חמוצה, סלט
נהדרת לכל ארוחה
מחפשים עוד מתכונים עם תפוחי אדמה ?בבקשה
מתכונים עם תפוחי אדמה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מודה בפניכם, נטרפה מיד כשיצאה מהמחבת, כולם אהבו אותה מאד
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
רושטי לביבת תפוחי אדמה במחבת
![](https://sweetdooly.co.il/wp-content/themes/throne/images/to_work_botton.jpg)
רושטי לביבת תפוחי אדמה במחבת
סוויט דוליIngredients
- 2 תפוחי אדמה
- 3 ביצים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 בצל
Instructions
- יוצקים מעט שמן למחבת, קוצצים את הבצל ומטגנים אבל לא ממש שחום, זהוב כזה
- כשהבצל מוכן, מורידים את המחבת מהאש
- מבשלים את תפוחי האדמה ללא הקליפה עד שהם רכים אבל לא נמעכים
- אפשרות אחרת - עוטפים את תפוחי האדמה בנייר סופג ושמים במיקרו לשלוש דקות
- מוציאים בזהירות כי זה חם, מקררים ומקלפים את הקליפה
- חותכים את תפוחי האדמה לריבועים קטנים, מוסיפים את הבצל המטוגן ומערבבים הכל ביחד
- טורפים את הביצים ומערבבים עם תפוחי האדמה ומוסיפים מלח ופלפל שחור
- אם אתם אוהבים - אפשר להוסיף כל תבלין שעולה על דעתכם.
- משמנים מחבת וכשהשמן חם יוצקים את הבלילה למחבת
- מבשלים על אש בינונית עד שהשכבה למטה משחימה
- לוקחים צלחת, מכסים את המחבת, אומרים אחת שתיים ושלוש - והופכים
- ומחליקים שוב למחבת וממשיכים לטגן את הרושטי הטעים שלנו
- מגישים חם ונהנים מכל ביס. בתיאבון!