Go Back Email Link
ריבת דובדבנים צהובים בייתית

ריבת דובדבנים צהובים בייתית

סוויט דולי
ריבת דובדבנים צהובים בייתית נהדרת בטעמה
Prep Time 30 minutes
Cook Time 2 hours 30 minutes
Course מתכונים לריבות וקונפיטורות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 500 גרם דובדבנים צהובים
  • 2 כוסות סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 כף לימון סחוט

Instructions
 

  • מגלענים את הדובדבנים ושמים בסיר
  • מפזרים על הדובדבנים סוכר וסוכר וניל ונותנים לסיר לעמוד כשלוש שעות
  • בינתיים, הדובדבנים מגירים נוזלים
  • מעבירים את הסיר לאש, מוסיפים את הלימון הסחוט ומביאים לרתיחה
  • מנמיכים את האש ומבשלים את הריבה כשעה עד שעה וחצי
  • איך יודעים שהריבה מוכנה? לוקחים צלחת קפואה
  • ויוצאים כף מהריבה על הצלחת ומעבירים את האצבע באמצע
  • אם הריבה עומדת במקומה היא מוכנה ואם אין שביל באמצע, תמשיכו לבשל אותה לאט לאט
  • אתם יכולים לראות גם אם היא מסמיכה
  • תהנו אהובות ואהובים!
Keyword ריבת דובדבנים צהובים בייתית