ריבת דובדבנים צהובים בייתית
סוויט דולי
ריבת דובדבנים צהובים בייתית נהדרת בטעמה
Prep Time 30 minutes mins
Cook Time 2 hours hrs 30 minutes mins
Course מתכונים לריבות וקונפיטורות
Cuisine מטבח ישראלי
- 500 גרם דובדבנים צהובים
- 2 כוסות סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1 כף לימון סחוט
מגלענים את הדובדבנים ושמים בסיר
מפזרים על הדובדבנים סוכר וסוכר וניל ונותנים לסיר לעמוד כשלוש שעות
בינתיים, הדובדבנים מגירים נוזלים
מעבירים את הסיר לאש, מוסיפים את הלימון הסחוט ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים את הריבה כשעה עד שעה וחצי
איך יודעים שהריבה מוכנה? לוקחים צלחת קפואה
ויוצאים כף מהריבה על הצלחת ומעבירים את האצבע באמצע
אם הריבה עומדת במקומה היא מוכנה ואם אין שביל באמצע, תמשיכו לבשל אותה לאט לאט
אתם יכולים לראות גם אם היא מסמיכה
תהנו אהובות ואהובים!
Keyword ריבת דובדבנים צהובים בייתית