מוציאים את הבצק מהעטיפה, משטחים על משטח עבודה
מרדדים את הבצק דק דק
מערבבים את האגוזים הקצוצים עם הסוכר החום והקינמון לבלילה אחידה
מפזרים על הבצק את תערובת האגוזים הקצוצים ומהדקים את התערובת אל הבצק
פורסים פרוסותדקות לאורך הבצק
כל פס מגלגלים לרולדה קטנה
בסוף מהדקים את הבצק ומעבירים לתבנית אפייה
ככה מכינים את כל שבלולי הבקלוואה שלנו אחד אחרי השני
מסדרים את כל הבקלאווה שלנו בתבנית אפייה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כעשרים דקות עד שהבקלאווה שלנו משחימים
בינתיים מכינים את הסירופ סוכר, שמים בסיר את המים, הסוכר, הלימון וסוכר הוניל ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים כחמש דקות
מקררים את הסירופ סוכר
כשהעוגיות יוצאות מהתנור והן חמות מורחים את הבקלאווה שלנו בסירופ סוכר
שומעים פסססס כזה ובא לנו לטרוף את כל התבנית! שיהיה חג שמח!