שמים את הפרגיות בקערה, יוצקים שמן ומוסיפים את כל התבלינים
מערבבים היטב את הפרגיות עם התבלינים
אפשר להתחיל להכין, אני השארתי לילה במקרר מכוסה
מוציאים מהקרר, יוצקים טיפת שמן על תבנית מוארכת ושמים את הפרגיות
מניחים את הפרגיות אחת על השניה ומהדקים היטב
אני אחרי הלילה, הפכתי שוב, כיסיתי בבצל ולתנור
לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות בטורבו
מכניסים את התבנית ואופים ללא כיסוי כ-45 דקות
מוציאים, מניחים על קרש חיתוך ועם סכין פורסים פרוסות דקות דקות
מוסיפים ליד טחינה, חמוצים ופיתות ויש לך מנה פצצה!